Κέρδισε καθαρισμό προσώπου με διαμάντι

12.12.2014
Η θεραπεία must για τις γιορτές προσφέρει λάμψη χωρίς πόνο, είναι οικονομική και μπορεί να γίνει κυριολεκτικά στο παρά πέντε! Το womenonly.gr σε συνεργασία με το Cosmetic Derma Medicine, σου δίνουν τη δυνατότητα να λάμψεις στις γιορτές με μια μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι! Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κέρδισε 1 από τις 3 θεραπείες καθαρισμού προσώπου με διαμάντι, αξίας 120 ευρώ έκαστη.

Αν θέλεις μια γρήγορη ανανέωση χωρίς να ξοδευτείς, να κοκκινίσεις και να πρέπει να μείνεις στο σπίτι, η λύση που συνδυάζει γρήγορο χρόνο αποθεραπείας και λάμψη είναι το μηχανικό πίλινγκ ή η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι. Η μέθοδος φωτίζει το πρόσωπο, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και τις ουλές, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής. (Και τα 2 βήματα είναι απαραίτητα)

Το πίλινγκ που χαρίζει λάμψη

Κι επειδή σίγουρα θα έχεις απορίες, εμείς δοκιμάσαμε τον καθαρισμό και σου περιγράφουμε βήμα - βήμα τη διαδικασία!

Βήμα 1ο

Αρχικά η ειδικός καθαρίζει το δέρμα από τα καλλυντικά και το μακιγιάζ απαλά, ώστε να φύγει κάθε ίχνος μέικ απ. Από την πλευρά μας προτείνουμε να πας άβαφτη.

Βήμα 2ο

Ξεκινάει η διαδικασία της μικροδερμοαπόξεσης με την κεφαλή του διαμαντιού. Πρόκειται για ένα μικρό μηχανηματάκι όπως αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Η συγκεκριμένη κεφαλή κάνει αναρρόφηση ώστε να απομακρύνει το σμήγμα και μικροδερμοαπόξεση, δηλαδή ξύνει ελαφρώς το δέρμα. Η όλη διαδικασία απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, τα οποία αποτρέπουν την ανανέωση του δέρματος, με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει θαμπό ενώ είναι εντελώς ανώδυνη! Δεν πονάει στο ελάχιστο.

Βήμα 3ο

Ακολουθεί εφαρμογή φυσιολογικού ορού για να καθαρίσει το δέρμα και να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα μετά την μικροδερμοαπόξεση.

Βήμα 4ο

Σε αυτό το στάδιο η ειδικός χρησιμοποιεί έναν φαγεσωροεξαγωγέα, ένα πολύ μικρό εργαλείο που ασκεί ομοιόμορφη πίεση στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείται αποτελεσματικά το σμήγμα χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα.

Βήμα 5ο

Αφού γίνουν όλα αυτά ακολουθεί καθαρισμός του δέρματος και η εφαρμογή της κατάλληλης ενυδατικής για την επιδερμίδα.

Γιατί να το δοκιμάσω; Τι προσφέρει το μηχανικό πίλινγκ;

•Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

•Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

•Λάμψη και μείωση των πανάδων

•Βαθύ ιατρικό καθαρισμό με αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων και ανοιχτών πόρων

•Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών

•Μείωση των ουλών ακμής

•Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου

•Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ξεκινά από € 80 (μόνο μικροδερμοαπόξεση) και φτάνει τα € 120 (ολοκληρωμένη διαδικασία με χρήση φαγεσωροεξαγωγέα).

Info:
Δερμοαπόξεση: Cosmetic Derma Medicine
Τηλ.: 210 6980451.