Chaperdonna: οι νικήτριες για τις μοδάτες asian ζώνες

09.07.2014
Ο διαγωνισμός του womenonly σε συνεργασία με την Chaperdonna ολοκληρώθηκε. Οι νικήτριες που κερδίζουν από μία asian ζώνη είναι οι:

1.Ροδοπούλου Παρασκευή

2. Ματίνα Μαρακάκη

Τι πρέπει να ξέρεις για την Chaperdonna:
Η Chaperdonna γεννήθηκε τον χειμώνα του 2013, η πρώτη της συλλογή κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου με το όνομα ''stars shinning 2013'',το φθινόπωρο κυκλοφόρησε την επόμενη συλλογή της ''winter's blossom in Asia 2013'' την οποία παρουσίασε σε στυλ περφόρμανς στις 19/11/2013 στο salon de bricolage με την υποστήριξη του Χ. Πανά σε σκηνοθεσία Κ. Ασπιώτη.
Τώρα σε ταξιδεύει μέχρι τα αστέρια με την τελευταία σειρά ρούχων ''Fly me to the star 2014'', summer/fall!
Η Chaperdonna είναι μια εταιρία χειροποίητων ρούχων τα οποία είναι μοναδικά και ράβονται μόνο κατόπιν παραγγελίας , ενώ αποτελούν το alter ego της ενδυματολόγου-σκηνογράφου Ηλένιας Δουλαδίρη, η οποία λατρεύει την ανατολή και την art nouneau και προσπαθεί μέσα από τα ρούχα που σχεδιάζει να μεταδώσει όλο αυτό το μυστηριακό κόσμο και να υπερτονίσει την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και στην καθημερινότητα της.
Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι χυτά και αέρινα και ακολουθούν τις γραμμές του σώματος. Της αρέσουν τα φυσικά υλικά όπως το βαμβακερό η βισκόζη το μετάξι, η μουσελίνα κ.α. καθώς και οι βίντατζ φλοράλ ποπλίνες σήμα κατατεθέν της στις ζώνες και στα ντουμπλαρίσματα των ρούχων.
Στόχος της, η θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και η ανάδειξη αυτής μέσα από ένα πιο θεατρικό καμβά όπου η κάθε γυναίκα νιώθει άνετα με το πιο θηλυκό alter ego της.
Τα ρούχα της Chaperdonna μπορείς να τα βρεις στο www.chaperdonna.com και να κάνεις τις παραγγελίες σου, καθώς και στο page της στο facebook Chaperdonna και να επικοινωνήσεις μαζί της μέσω μηνύματός.