Οι νικητές για την ταινία Maleficent με την Αντζελίνα Τζολί

27.05.2014
Το womenonly για μια ακόμη φορά σε στέλνει σινεμά. Μάθε αν κερδίζεις κι εσύ μια από τις 10 προσκλήσεις που δίνουμε για την πρεμιέρα της ταινίας MALEFICENT όπου πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί με τη μικρή κορούλα της.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει σήμερα Τρίτη 27 Μαϊου στα Village Cinemas στο The Mall, στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00).

Το Maleficent διηγείται την άγνωστη - και διαφωτιστική- ιστορία της πιο εμβληματικής Κακιάς στην ιστορία της Disney. Πρόκειται για τη Μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη στην αριστουργηματική ταινία του 1959 και στην οποία δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να μας αποκαλύψει πώς έφτασε μέχρι εκεί. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και την ενσάρκωση της, ομολογουμένως, κομψής Μάγισσας αναλαμβάνει η Angelina Jolie, ενώ στον ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης θα απολαύσουμε την αιθέρια Elle Fanning, καθώς και τη μικρή κόρη της Jolie, Vivienne (στις σκηνές που η πριγκίπισσα είναι μικρή). Η σκηνοθεσία του βραβευμένου με δύο Όσκαρ για την καλλιτεχνική διεύθυνση των Avatar και Alice in Wonderland, Robert Stromberg, υπόσχεται μια επική και θεαματική ταινία για όλη την οικογένεια.

Οι νικητές για την ταινία έχουν ειδοποιηθεί με e-mail για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

Η Angelina Jolie και η σχέση της με τη Maleficent

«Η Maleficent μου άρεσε από τότε που ήμουν μικρή» σχολιάζει η Angelina Jolie. «Ήταν η αγαπημένη μου ηρωίδα από τις ταινίες της Disney. Τη φοβόμουν και την αγαπούσα». Αυτά τα αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα ενέπνευσαν και τον παραγωγό Joe Roth. « Η ταινία αφορά έναν χαρακτήρα που ξέρουμε ως αποκλειστικά σκληρό. Η ιστορία μας δίνει απάντηση στο γιατί. Θα ήθελα το κοινό να νιώσει ότι μπαίνει σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο και να καταλάβει ότι όλοι χρειάζονται την εξιλέωση».

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Robert Stromberg, Παραγωγή: Joe Roth, Σενάριο: Linda Woolverton, Παίζουν: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Dean Semler, Σχεδιασμός Παραγωγής: Gary Freeman, Dylan Cole, Κοστούμια: Anna B. Sheppard, Μακιγιάζ: Rick Baker, Μοντάζ: Chris Lebenzon, Rick Pearson

Διάρκεια:135'

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

29 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D