Οι τυχεροί για το NILAYA Spa

24.02.2014
O διαγωνισμός του Nilay Spa με το Womenonly ολοκληρώθηκε.

Το NILAYA Spa σε συνεργασία με το Womenonly χαρίζει σε 2 τυχερούς από ένα λαχταριστό μασάζ Dark Chocolate Elixir! με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τις πιο «γλυκές» θεραπείες με βάση την σοκολάτα, αξιοποιώντας τις ευεργετικές της ιδιότητες για πλήρη αναζωογόνηση σε σώμα και πνεύμα.

Οι τυχερoί που κερδίζουν είναι:
Γλυκερία Αθανασοπούλου
Ευτυχία Γαλάνη

Λίγα λόγια για το NILAYA Spa: Έχοντας ως αποστολή την παροχή θεραπειών που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος και εξασφαλίζουν την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα θα ανακαλύψετε θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής, υψηλού επιπέδου θεραπείες ιατρικής αισθητικής αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι, που θα σας προσφέρουν ομορφιά και ευεξία χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς.

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

Λίγα λόγια για το δώρο: Dark Chocolate Elixir! Χάρισε στον εαυτό σου την πολυτέλεια μιας πλούσιας θεραπείας ομορφιάς και χαλάρωσης και παραδώσου στην πιο γλυκιά αίσθηση ευεξίας. Ένα μεθυστικό ελιξίριο περιποίησης που συνδυάζει βαθύ peeling με μαύρη ζάχαρη και ένα σαγηνευτικό massage με ζεστή σοκολάτα και αιθέριο έλαιο βανίλιας.

Ακόμη και αν δεν κέρδισες αξίζει να κάνεις αυτό το μοναδικό δώρο στον εαυτό σου!