Οι νικήτριες για τα ρούχα WearMeBaby.gr

27.01.2014
Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα WearMeBaby.gr ολοκληρώθηκε.

Οι νικήτριες είναι:

Φούτερ: Μαρία Ζώρζου

Πουκάμισο: Kωνσταντίνα Κατσαδήμα

Αγάπη για τη μόδα, ενθουσιασμός και όρεξη για δουλειά, πάθος για δημιουργία και φαντασία για τη σύνθεση νέων στυλιστικών outfit, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους στήθηκε το wearmebaby!

Τέσσερις νέες κοπέλες, η Έλενα, η Ζέτα, η Γιώτα και η Λία, αποφασίσαμε να μοιραστούμε την πραγματική μας λατρεία απέναντι σε ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα, που αναδεικνύουν τη γυναικεία γοητεία και σαγήνη, μέσα από ένα blog, που δεν στέκεται στην απλή παρουσίασή τους, αλλά προχωρά σε προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες για στυλιστικούς συνδυασμούς που θα κάνουν τη διαφορά!

Πάντα ενήμερες για τα νέα trends, προτείνουμε να ενισχύσετε τη γκαρνταρόμπα σας, με κομμάτια που πρωτίστως ανταποκρίνονται στα δικά σας μέτρα και σταθμά, στη δική σας προσωπικότητα και στυλ.

Με κυρίαρχους στην αρένα της μόδας του 2013-2014 το καρό, το denim, τη γούνα, το δέρμα, τα μεταλλικά χρώματα και τις φούστες σε Α γραμμή, το wearmebaby σας τροφοδοτεί με ποικίλες προτάσεις, που θα βγάλουν στην επιφάνεια τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.

Η απογείωση του outfit, έρχεται μέσα από τους μοναδικούς, πλεκτούς, χειροποίητους γιακάδες του wearmebaby. Ένα αξεσουάρ που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή, καθώς φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά το σύνολό σας! Εμπνευσμένος από παλαιότερες δεκαετίες, έρχεται για να ενώσει το κλασικό με το μοντέρνο, προσδίδοντας μία πιο φινετσάτη και κομψή πινελιά στο look μας.

Στο blog του wearmebaby θα βρείτε ακόμη περισσότερο υλικό, ενώ στο online μηνιαίο περιοδικό του wearmebaby, θα ανακαλύψετε τα μυστικά για το τέλειο μακιγιάζ, το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα εύκολα για να το κάνουμε μόνες μας χτένισμα, εικόνες από ελκυστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και πολλά πολλά άλλα!

http://issuu.com/wearmebaby/docs/wmb_issue_001

Μια κλεφτή ματιά στο wearmebaby και είναι σίγουρο πως θα θέλετε να τα φορέσετε όλα!!

To WomenOnly λάτρεψε:

Α) Τα χειροποίητα πλεκτά γιακαδάκια σε τέλεια χρώματα που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Μετά το statement κολιέ έρχεται και το statement γιακαδάκι. Κάντα δικά σου τώρα σε έκτπωση:

Β) Τα ξεχωριστά κολάν σε ιδιαίτερα σχέδια- δες τα εδώ

Γ) Τα ξεχωριστά γούρια για το 2014-επίλεξε το δικό σου εδώ