Oι νικήτριες για τα σετ ομορφιάς Weleda

25.12.2013
Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε ολοκληρώθηκε και οι τυχερές που κερδίζουν τα 10 σετ περιποίησης Weleda (κρεμοντούς και γαλάκτωμα σώματος ρόδι), συνολικής αξίας 350€ είναι οι:

Μάρια Σταματίου, Λίνα Πετράκη, Σοφία Γώγου, Ηλέκτρα Τετζιου, Μαίρη Καρτέρη, Δήμητρα Γέρου, Σοφία Χατζοπούλου, Χριστίνα Ταγού, Χρύσα Παπαδάκη, Βίκυ Πετροπούλου

Κάνε σήμερα Like στη σελίδα της Weleda στο Facebook www.facebook.com/Weleda.Greece

1. Κρεμοντούς περιποίησης Weleda

Τα κρεμώδη ντους της Weleda περιποιούνται το δέρμα με αγνά φυτικά έλαια ήδη από το ντους: εκλεκτό σησαμέλαιο, πολύτιμο λάδι ιπποφαούς και το άριστης ποιότητας λάδι από τον καρπό του τριαντάφυλλου Rosa Mosqueta λιπαίνει αναδρομικά και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος – για μεταξένια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Τα πραγματικά αιθέρια έλαια χαρίζουν σε κάθε ντους περιποίησης Weleda το μοναδικό τους άρωμα και μετατρέπουν το ντους σε μία μοναδική εμπειρία για το σώμα και τις αισθήσεις.

Ψυχική και σωματική ανάταση χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες και το άρωμα μοναδικών αιθέριων ελαίων, όπως κίτρο, άγριο τριαντάφυλλο, ρόδι και ιπποφαές, σε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το μπάνιο από τη WELEDA. Ευφορία, φροντίδα, φρεσκάδα, και αναζωογόνηση με εκλεκτά λεπτό άρωμα που απελευθερώνει διακριτικά όλες τις αισθήσεις.

Τα ήπια ντους περιποίησης Weleda δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα ή συντηρητικά, ούτε πρώτες ύλες με βάση κάποιο ορυκτέλαιο. Πιστοποιείται δερματολογικά πως τα προϊόντα αυτά είναι φιλικά προς το δέρμα.

Κρεμοντούς ρόδι

Ενυδατικό κρεμώδες αφρόλουτρο από έλαιο σπόρων ροδιού που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα,την ενυδατώνει σε βάθος ενώ παράλληλα προστατεύει και από την πρόωρη γήρανση. Το ντους σώματος με ρόδι εμπνέει με το αισθησιακά θηλυκό άρωμά του από άνθη Davana, σαγκουίνι και σανδαλόξυλο ενώ δρα εξισορροπητικά στον οργανισμό. Αφήνει το δέρμα λαμπερό, ξεκούραστο και απαλό σαν μετάξι. Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα του λαδιού αναζωογόνησης, καθώς και της αναζωογονητικής κρέμας χεριών. Εξωτερική και εσωτερική ομορφιά έρχονται σε απόλυτη αρμονία.

2. Γαλάκτωμα αναζωογόνησης Ρόδι

Νέα Σύνθεση- Απαιτητική επιδερμίδα

Για αισθητά πιο σφιχτή επιδερμίδα

Το αναζωογονητικό γαλάκτωμα περιποίησης με ρόδι αντιμετωπίζει δραστικά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η πολύτιμη σύνθεση του, με βιολογικό έλαιο σπόρων του ροδιού, έλαιο πυρήνα βερίκοκου και βούτυρο Shea, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, δρα αντιοξειδωτικά και προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Η απαιτητική επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα και γίνεται βελούδινα λεία. Το αισθησιακό, θηλυκό του άρωμα εμπνέει τις αισθήσεις.

Περιποίηση της επιδερμίδας από τη Weleda

Τα γαλακτώματα περιποίησης της Weleda περιέχουν αγνά φυτικά έλαια από σπόρους και φρούτα, που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, γεμάτα ενέργεια και δραστικά συστατικά. Καθώς είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, απορροφώνται ιδιαιτέρως καλά από το δέρμα και ενισχύουν την αναδόμησή της. Για φυσικά όμορφη επιδερμίδα.

Χρήση Ιδανικό για καθημερινή περιποίηση. Απορροφάται πολύ γρήγορα. Δερματολογικά πιστοποιημένο. Πριν την πρώτη χρήση, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και ανακινείστε το καλά 2-3 φορές. Γείρετέ το ελαφρά και πιέστε την αντλία. Από τη σειρά περιποίησης με ρόδι της Weleda διατίθενται ακόμη: Κρεμοντούς με Ρόδι, Λάδι σώματος Ρόδι και περιποίηση προσώπου.

Συστατικά: Νερό, Σησαμέλαιο, Αλκοόλη, Έλαιο Πυρήνα Βερίκοκου, Έλαιο Ηλίανθου, Βούτυρο Shea, Ασαπωνοποίητα Μέρη του Ελαιολάδου, Γλυκερίνη, Γλυκερίδια Λιπαρών Οξέων, Cetearyl Glucoside, Μείγμα Φυσικών Αιθέριων Ελαίων, Έλαιο Σπόρων Ροδιού, Εκχύλισμα Σπόρων Κεχριού, Ξανθανικό Κόμμι, Λιπαρή Αλκοόλη.

Το ρόδι στα προϊόντα Weleda

Σύμβολο για θηλυκή ομορφιά και ακτινοβολία – το ρόδι επανέρχεται και θεωρείται σήμερα πολύτιμο λόγω των στοιχείων που περιέχει.

Κάθε φάση της ζωής μας έχει τη δική της ομορφιά. Για την περιποίηση της απαιτητικής επιδερμίδας η Weleda ανακάλυψε μια φυσική συνταγή. Οι πεντανόστιμοι σπόροι του ροδιού είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία δρούν θετικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα το σπάνιο Punicic Acid, ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο βρίσκεται σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση μόνο στο ρόδι, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από επιβλαβείς εξωγενείς παράγοντες, όπως από τις ελεύθερες ρίζες.

Αυτές τις ιδιότητες του ροδιού χρησιμοποιεί η Weleda για την απαιτητική επιδερμίδα, η οποία έχει ανάγκη από εντατική περιποίηση και προστασία. Χάρη στα πολύτιμα φυτικά έλαια και τα δραστικά βιολογικά ενεργά συστατικά, η σειρά με ρόδι έχει δημιουργηθεί ακριβώς για τις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Η σειρά περιποίησης με ρόδι μετατρέπει την καθημερινή περιποίηση σε μοναδική εμπειρία με τα μοναδικά, αισθησιακά και θηλυκά αρώματα από σανδαλόξυλο, Davana, ενός θεραπευτικού βοτάνου από τη δυτική Ινδία και από σαγκουίνι.

Η εταιρεία ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ της Weleda. Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ.:+302310856233, elovari@elovari.gr www.weleda.gr