Οι νικήτριες για τα πιο hot κομμάτια από την Tezenis

06.03.2013
O διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με την Τezenis ολοκληρώθηκε. Οι τυχερές νικήτριες που κερδίζουν τα hot κομμάτια είναι:

Φούστα διαφάνεια πουά Medium Tezenis: Άρτεμις Κερπάτση
Zακέτα μπλε Medium Τezenis: Δήμητρα Κύτρα
Floral set εσωρουχα (σλιπ medium, σουτιέν 75) Tezenis: Ντέμη Σακελλαράκη
Μοβ- φούξια set εσώρουχα (σλιπ medium, σουτιέν 75) Tezenis: Χριστίνα Τάνγκου
Πουά σετ εσώρουχα (σλιπ medium, σουτιέν 70) Τezenis: Χριστίνα Κατριμπίζου

*Τα δώρα θα φτάσουν ταχυδρομικά - νικήτριες θα ειδοποιηθούν με e-mail

Μην χάσεις στα καταστήματα Tezenis τη νέα συλλογή:

TEZENIS: ΠΟΥΑ & ΡΙΓΕΣ

Νέα εποχή, με εσώρουχα Tezenis σε fresh σχέδια με girlie ύφος. Με έντονα πουά, δαντέλα και ρίγες φουλ στο χρώμα να κυριαρχούν στα lingerie set της συλλογής για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ΄13. Εσώρουχα σε pop στυλ και αποχρώσεις που θυμίζουν ζαχαρωτά κι αποτελούν τη χαρά της ζωής. Αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ντύσουν τον εσωτερικό τους κόσμο με τα χρώματα της άνοιξης!

TEZENIS: MILITARY CHIC

Το μιλιτέρ στυλ με τα camouflage prints εξακολουθεί να είναι ένα από τα κυρίαρχα dress code κι η TEZENIS προτείνει τα πιο trendy total looks για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Key items τα μαλακά parka, τα στρατιωτικά παντελόνια αλλά και η maxi φούστα σε παστέλ camouflage τόνους.
Μust - haves για τη σεζόν SS 13 και τις Tezenistas που θέλουν να παίζουν με funky outfits που γράφουν τη δική τους street style ιστορία.

TEZENIS: HOTEL CALIFORNIA TIME CAPSULE

Η συγκεκριμένη συλλογή της TΕΖΕΝΙS θυμίζει χρονομηχανή που μας ταξιδεύει στα ‘70s. Μοναδικά κομμάτια όπως το black&white φόρεμα με τις φαρδιές ρίγες που ξεχωρίζει τόσο για το vintage στυλ του όσο και για το μοντέρνο twist που εκφράζει. Πρόκειται για μια capsule collection που χαρακτηρίζεται από δυνατές λεπτομέρειες όπως τα studs, υιοθετεί τα γεωμετρικά σχήματα και τα ξεβαμμένα χρώματα, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα σχέδια για όλες τις περιστάσεις. Μη χάσετε τα μαύρα βαμβακερά πουλόβερ κεντημένα με jewel studs στους ώμους αλλά και τα leggings με το ψυχεδελικό ύφος. Must – haves που αναβιώνουν το soundtrack των 70s κι όχι μόνο.