Οι νικήτριες για τα προϊόντα του Allabouteve.gr

30.10.2012
Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Allabouteve.gr ολοκληρώθηκε!

Οι τυχερές για τα προϊόντα ομορφιάς είναι οι εξής:
Για τα προϊόντα Linari: Fotou Gogo
Για τα προϊόντα Monoi Tiki Tahiti: Μαριτινα Λιακοπουλου
Για τα προϊόντα από τη σειρά I Love: Αναστασια Κακουλίδου
Για τα προϊόντα από τη σειρά Get Fresh: Ελενα Αποστ.
Για τα προϊόντα από τη σειρά Mario Badescu: Georgia Thanasou
*Oι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για τους τρόπους παραλαβής.
Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτη τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και τους ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ της Alla about Eve, μπες στην επίσημη σελίδα της φίρμας στο Facebook
Τι πρέπει να γνωρίζεις για το All about Eve:
Ταξίδια, σύγχρονες μητροπόλεις, εξωτικά νησιά, αρώματα, κρέμες, αγάπη για την ομορφιά και διάθεση για μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις. Με λίγα λόγια, η All about Eve.

Η φιλοσοφία στην All about Eve, είναι να επιλέγουμε τα προϊόντα που πραγματικά μας ξετρελαίνουν και θέλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσο εμείς όσο και οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Οι κολλητές μας, η μαμά μας, η αγαπημένη μας θεία, η αδελφή μας και όλες εκείνες οι γυναίκες που κάνουν τη ζωή μας ξεχωριστή.

Κυρίως, όμως, στην All about Eve θέλουν να μας γνωρίζουν προϊόντα που κάνουν πολύ καλά αυτό που υπόσχονται: Να μας κάνουν ακόμα πιο όμορφες, λαμπερές και υγιείς για να συνεχίζουμε το ταξίδι μας σε μια δύσκολη, εύκολη, γεμάτη προκλήσεις, γεμάτη συγκινήσεις, υπέροχη ζωή.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα All about eve θα βρεις τα λατρεμένα προϊόντα σώματος get fresh, τα προϊόντα του Mario Badescu, τα προϊόντα hair extensions, τα υπέροχα i love cosmetics, τα μεθυστικά αρώματα Linari και τέλος, τα απίθανα προϊόντα σώματος Monoi Tiki Tahiti.