Κέρδισε μόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ από το Fresh!

03.06.2011
Ποια γυναίκα δε θέλει να έχει περιποιημένα και τέλεια βαμμένα νυχάκια; Το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να είναι διαχρονικό, κομψό και σούπερ αλλά μετά τις στοίβες πιάτων που έχεις να πλύνεις και τα αμέτρητα πατήματα πλήκτρων στη δουλειά φαντάζει όνειρο που αργοπεθαίνει

Ποια γυναίκα δε θέλει να έχει περιποιημένα και τέλεια βαμμένα νυχάκια; Το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να είναι διαχρονικό, κομψό και σούπερ αλλά μετά τις στοίβες πιάτων που έχεις να πλύνεις και τα αμέτρητα πατήματα πλήκτρων στη δουλειά φαντάζει όνειρο που αργοπεθαίνει μέσα στις πρώτες 5 μέρες;

Το Womenonly σου παρουσιάζει τη νέα επαναστατική μέθοδο περιποίησης άκρων, με μόνιμο βερνίκι που είναι ανθεκτικό, δημιουργεί γυαλιστερό φινίρισμα και δε δημιουργεί χαρακιές και γδαρσίματα αλλά κυρίως διαρκεί από 3 εβδομάδες μέχρι ένα μήνα!

Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Αμερική και στην Ελλάδα έχει έρθει τελευταία και έχει κάνει θραύση αφού μέσα σε 20 μόλις λεπτάκια έχεις τελειώσει με τη διαδικασία και έχεις τα πιο σέξι νυχάκια του καλοκαιριού που σου επιτρέπουν να κάνεις τα μπανάκια σου χωρίς να σκας για το βερνίκι!

Για να αποκτήσεις και εσύ τέλειο μόνιμο γαλλικό μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ, το Womenonly σε συνεργασία με το κέντρο περιποίησης άκρων Fresh σου κάνει δώρο 3 σετ μανικιούρ-πεντικιούρ για να κόψεις την ανάσα με όπλο σου τα άκρα σου!

Για να κερδίσεις δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο e-mail [email protected] με την ένδειξη "Fresh" μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) και θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις το μοναδικό σετ περιποίησης άνω και κάτω άκρων!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης άνω και κάτω άκρων και να λάμψουν με τα σούπερ νυχάκια τους!

Για να πάρεις μια γεύση από τη διαδικασία, η ιδιοκτήτρια του “Fresh in the city” του νέου γυναικείου hot spot στην καρδιά του Περιστερίου, Ντίνα Τσατσαρού, μας φιλοξένησε στο χώρο της για να μας δείξει βήμα, βήμα όλη τη διαδικασία του επαναστατικού μόνιμου γαλλικού μανικιούρ! Πάτησε play και δες το πιο Fresh-κο μανικιούρ της πόλης: