Κέρδισε ένα ανατολίτικο μασάζ σε σπα πολυτελείας

28.05.2011
Θέλεις να χαλαρώσεις από το στρες του γραφείου και της δουλειάς και ένα σπα φαντάζει στο μυαλουδάκι σου ο απόλυτο παράδεισος;

Θέλεις να χαλαρώσεις από το στρες του γραφείου και της δουλειάς και ένα σπα φαντάζει στο μυαλουδάκι σου ο απόλυτο παράδεισος; Τότε δεν έχεις παρά να παίξεις στο σούπερ (χαλαρωτικό) διαγωνισμό του Womenonly και να κερδίσεις ένα από δύο gift certificates δηλαδή δωρεάν θεραπείες massage διάρκειας 50 λεπτών στο I-Spa @ Intercontinental.

Απόλαυσε την ηρεμία και τη χαλάρωση σε όλο της το μεγαλείο ή αλλιώς μια αξέχαστη και πλούσια εμπειρία spa, που φέρει την υπογραφή του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

Ας αρχίσει το τρίψιμο:

Το σπα σου θα ξεκινήσει με ένα ταϊλανδέζικο massage, το οποίο ανακουφίζει και τονώνει το σώμα για να νιώσεις ξεκούραστη!

Στη συνέχεια, θα χαρείς με την καρδούλα σου με την εφαρμογή ζεστών ελαίων για ένα χαλαρωτικό massage.

Ο θεραπευτής τονώνει τα "chakra" σου, βελτιώνοντας την εσωτερική και εξωτερική σου λάμψη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεις από εκεί μια άλλη!

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία spa στο I-Spa @ Intercontinental του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat μπορείτε πριν ή και μετά το Royal I-Spa Massage, να απολαύσετε χωρίς επιπλέον χρέωση: Sauna and hammam, "Experience" shower, Whirlpool καθώς και να προμηθευτείτε προιόντα περιποίησης από την Asian Spa City Retreat Boutique.

Πώς θα το αποκτήσεις για να χαλαρώσεις: είναι απλό! Δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 στο e-mail [email protected] με την ένδειξη "Asian Spa " μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) και θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις το πιο χαλαρωτικό δώρο: ένα υπέροχο μασάζ!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 και θα λάβουν ταχυδρομικά το gift certificate, το οποίο αν είσαι εσύ η τυχερή θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την ημερομηνία έκδοσης του και για 6 μήνες.

Μην το χάσεις! Παίξε και κέρδισε το μασάζ που θα σε χαλαρώσει και θα σε αναζωογονήσει όσο δε μπορείς να φανταστείς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ