Τρίο με τον σύζυγο

20.12.2010
Σκεφτομαστε σοβαρα να δημιουργησουμε ενα ερωτικο τριγωνο που θα βρισκομαστε οποτε εχουμε τετοια κεφια...
Αγαπητη θεια Λουκια, ειμαι 40 χρ παντρεμενη 20 χρ. με σεξουαλικη ζωή πολυ πολυ καλη με τον αντρα μου. Πριν ενα χρονο βαλαμε στο σεξ και το φιλο μας. Αρεσε σε ολους μας. Σκεφτομαστε σοβαρα να δημιουργησουμε ενα ερωτικο τριγωνο που θα βρισκομαστε οποτε εχουμε τετοια κεφια... Με τον αντρα μου το εχουμε συζητησει παρα πολυ και του αρεσει οπως και σε μενα... Να το κανουμε ή ειναι λάθος;


Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα για μια σοβαρή σχέση, επειδή εύκολα μπορεί να προκαλέσουν ανταγωνισμούς και παρεξηγήσεις κάθε είδους ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το τι έχει συμφωνηθεί στην αρχή. Ας πούμε, πώς ξέρεις ότι ο άντρας σου δεν θα ζηλέψει κάποια στιγμή; Πώς θα χειριστείς την περίπτωση κάποιος από τους δύο να παρουσιάσει, έστω στιγμιαία, έλλειψη στύσης; Ή πώς μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αρχίσεις να ερωτεύεσαι τον φίλο σας;

Επίσης, πρέπει να σκεφτείς πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις σας συνολικά το ενδεχόμενο κάποιος από τους τρεις να θελήσει να διακόψει αυτές τις ομαδικές συνευρέσεις σε λίγο καιρό.

Βλέπεις, όσο ψυχρά και ωφελιμιστικά κι αν βλέπεις το θέμα το σεξ και μόνο οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του μπορεί να παίξουν περίεργα παιχνίδια με το μυαλό και μετά άντε βγάλε άκρη.

Εκτός βέβαια κι αν το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση της στιγμής και δεν σ' ενδιαφέρει αν θα ρισκάρεις τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αλλά τότε δεν θα μου έκανες καν αυτή την ερώτηση νομίζω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook