Πρόβλημα στύσης - Βοηθειαααα!!!!

15.12.2010
Οταν παμε να συνεβρεθουμε δεν εχει πληρη στυση. Τον ρωταω αν με εχει βαρεθει και μου λεει οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο.

Ειμαστε αρκετους μηνες μαζι, η δουλεια του ειναι παρα πολυ πιεστικη και κουραζεται πολυ... Οταν παμε να συνεβρεθουμε δεν εχει πληρη στυση. Τον ρωταω αν με εχει βαρεθει και μου λεει οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Γενικα τον τελευταιο καιρο δεν ικανοποιουμαι... Τι να κανω; Να αδυνατισω; Να μην του κατσω για καιρο; Να τον κανω να ζηλεψει; Τι σκατα να κανω; Βοηθειαα!

Όπως μου τα λες ο άνθρωπος είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Μάλιστα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε από οικονομική άποψη, για τους περισσότερους ανθρώπους η δουλειά είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ιδιαίτερα για τους άντρες δε, η κατάσταση αυτή δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο άγχος λόγω ιδιοσυγκρασίας κι αυτό το άγχος επηρεάζει άμεσα και την ερωτική τους απόδοση.

Αν λοιπόν θέλεις αυτόν τον άντρα και για άλλους λόγους εκτός από την σεξουαλική σου ικανοποίηση πρέπει να κάνεις υπομονή, να τον στηρίζεις όσο μπορείς, να να τον χαλαρώνεις με ευχάριστες συζητήσεις κι ασχολίες και παράλληλα να βρεις άλλους τρόπους να ικανοποιείσαι, είτε μαζί του, είτε μόνη σου.

Επίσης, πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πιέζεις με υπερβολικές απαιτήσεις στον ερωτικό τομέα γιατί κάτι τέτοιο μόνο εναντίον σου μπορεί να λειτουργήσει. Συνέχισε να του δείχνεις την τρυφερότητα σου, αλλά περιόρισε τις σεξουαλικές προσεγγίσεις σου για τις ημέρες που εκείνος έχει ρεπό, όπου θα είναι πιο ξεκούραστος και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τέλος, αν εκείνος βρίσκεται σε επικίνδυνη φάση, δηλαδή γύρω ή μετά τα 40, δεν θα ήταν κακή ιδέα να τον ενθαρρύνεις να κάνει κι ένα τσεκ απ για την υγεία του, γιατί τα προβλήματα στύσης σ' αυτές τις ηλικίες κάποιες φορές είναι προάγγελος καρδιαγγειακών προβλημάτων και δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε επιπόλαια.

Σίγουρα πάντως, το αδυνάτισμα, τα τσαλιμάκια και οι ζήλιες δεν πρόκειται να αποδώσουν καρπούς στην περίπτωση σου. Αν βλέπεις σοβαρά αυτή τη σχέση αντιμετώπισε τη με την ανάλογη υπευθυνότητα. Αν πάλι για σένα είναι απλά ένας δεσμός του κρεβατιού, μην περιμένεις να σου αποδώσει αυτό που λαχταράς.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook