Αυτοικανοποιηση

13.12.2010
Έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές τηλεφωνικό σεξ και γι' αυτό ακριβώς το αγόρι το έχει βαρεθεί και δεν το κάνουμε πλέον. Και έτσι αυτοϊκανοποιούμαι χωρίς να το ξέρει.

Γεια σου θεία Λουκία, είμαι 18 χρόνων και εδώ και 5 μήνες έχω μια σχέση. Του τελευταίου 2 μήνες είναι από απόσταση. Όποτε βρισκόμαστε έχουμε έντονες ερωτικές στιγμές, παθιασμένες, περνάμε τέλεια. Όμως, υπάρχουν φορές που έχουμε να βρεθούμε μεγάλα χρονικά διαστήματα και εγώ έχω έντονη ερωτική επιθυμία. Έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές τηλεφωνικό σεξ και γι' αυτό ακριβώς το αγόρι το έχει βαρεθεί και δεν το κάνουμε πλέον. Και έτσι αυτοϊκανοποιούμαι χωρίς να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Και όλο αυτό που κάνω δεν μου αρέσει. Έχω τύψεις ότι δεν είναι σωστό. Εσύ τι λες;

Λέω ότι δεν θα έπρεπε να έχεις τύψεις, ότι είναι μια χαρά σωστότατο να αυτοϊκανοποιείσαι και ότι να είσαι σίγουρη ότι κι εκείνος κάνει το ίδιο χωρίς να το ξέρεις. Αυτές οι σκέψεις που κάνεις βασίζονται σε παρωχημένες αντιλήψεις που ήθελαν τις γυναίκες να μην έχουν δικές τους ερωτικές ορμές, αλλά να "αφήνονται" στο σεξ μόνο για την ικανοποίηση του συντρόφου τους. Ευτυχώς αυτές οι ιδέες έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Άλλωστε, είναι πολύ καλύτερο να αυτοϊκανοποιείσαι παρά να ψάχνεις να βρεις γκόμενο για να κάνει εκείνος τη δουλειά.
Συνέχισε λοιπόν ό,τι κάνεις και μην του λες τίποτα αν δεν θέλεις... Αν και νομίζω ότι μια τέτοια "αποκάλυψη" ακούγεται πολύ σέξι και ο καλός σου θα κολακευτεί αν μάθει ότι σε συντροφεύει σ' αυτές τις στιγμές.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook