Δεν μπορει να "μπει"

09.12.2010
Έχουμε ερωτικό πρόβλημα. Δεν μπορεί όσο και αν προσπαθούμε να "μπει" μέσα μου και έτσι μένουμε μόνο στα προκαταρκτικά.

Είμαι με έναν άντρα εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχουμε ερωτικό πρόβλημα. Δεν μπορεί όσο και αν προσπαθούμε να ''μπει'' μέσα μου και έτσι μένουμε μόνο στα προκαταρκτικά. Μήπως φταίω εγώ επειδή ως τώρα δεν είχα άλλη επαφή? Πρέπει να επισκεφτώ γυναικολόγο?

Έτσι όπως μου τα λες μισά, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς κολλάτε. Επίσης δεν γνωρίζω τις ηλικίες σας, ούτε και τη δική του εμπειρία. Εν πάση περιπτώσει, ένα πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι εκείνος έχει σχετικά χαλαρή στύση, οπότε δεν μπορεί να διαπεράσει τον παρθενικό υμένα. Ένα άλλο πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι ο παρθενικός σου υμένας είναι πολύ παχύς και ανθεκτικός, κάτι που είναι ακόμη πιθανότερο αν είσαι σε κάπως προχωρημένη ηλικία. Ενώ αν αυτά τα δύο προβλήματα συνδυάζονται μεταξύ τους, τότε θα σας είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση ασυναίσθητα να σφίγγεσαι και να μην του επιτρέπεις να διεισδύσει κανονικά, αλλά αφού επιθυμείς την επαφή μαζί του αυτό το ενδεχόμενο είναι μάλλον απίθανο.

Γι' αυτό πιστεύω ότι μια επίσκεψη στον γυναικολόγο επιβάλλεται στην περίπτωση σου, αφού μόνος αυτός θα μπορούσε εκτιμήσει υπεύθυνα την κατάσταση και να προκαλέσει τεχνητή ρήξη του παρθενικού υμένα εφόσον κρίνει ότι χρειάζεται. Είναι μια απλή, όσο και γρήγορη διαδικασία που μπορεί να γίνει στο ιατρείο και θα σε απαλλάξει αυτόματα από το πρόβλημα, ενώ εφόσον το επιθυμείς μπορεί να γίνει παρουσία και του αγαπημένου σου. Άλλωστε, μια επίσκεψη στον γυναικολόγο κάθε τόσο ποτέ δεν έβλαψε καμιά γυναίκα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook