Πρώτη φορα

13.07.2015
Εμαθα ότι εκείνος έκανε πρώτη φορά έρωτα σε οίκο ανοχής και από τότε έχω τρελαθεί! Σιχαίνομαι τα πάντα πάνω του...

Καλησπέρα, χρειάζομαι άμεσα τη βοήθειά σας. Είμαι 18 χρόνων και το αγόρι μου 21, και είμαστε μαζί τρία χρόνια και κάτι μήνες. Πρόσφατα έμαθα ότι εκείνος έκανε πρώτη φορά έρωτα στα 14 σε οίκο ανοχής και από τότε έχω τρελαθεί! Σιχαίνομαι τα πάντα πάνω του, σιχαίνομαι να με αγγίζει και να μου κάνει έρωτα. Σκέφτομαι τι μπορεί να είχε συμβεί τότε και δεν θέλω ούτε να τον πλησιάζω. Τρία χρόνια τώρα δεν ήξερα τίποτα, ούτε αυτός μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, ό,τι και αν ρωτήσω! Τον σιχαινομαι. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, νομίζω ότι είσαι πολύ απόλυτη και πολύ αυστηρή. Τι σημασία έχει αν το αγόρι σου είχε την πρώτη σου σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής και μάλιστα πριν από επτά χρόνια, ενώ δεν ήσασταν μαζί;

Να σου πω εγώ: δεν έχει απολύτως καμιά σημασία και κακώς δίνεις τόσο μεγάλες διαστάσεις σε αυτό το ζήτημα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι συμβαίνει τώρα. Στο κάτω-κάτω δεν έβλαψε κάποιον, ούτε έκανε κάτι παράνομο ή παράδοξο, αφού πολλά νεαρά αγόρια ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο τη σεξουαλική τους ζωή.

Φρόντισε λοιπόν να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Αν ήσουν ευτυχισμένη στη σχέση σου μέχρι να πάρεις αυτή την πληροφορία, θα πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός ότι εκείνος σου εμπιστεύτηκε κάτι τόσο προσωπικό και να σταματήσεις να το κάνεις θέμα.

Αν πάλι δεν ήσουν ευτυχισμένη στη σχέση σου όταν πήρες αυτή την πληροφορία -επειδή βαρέθηκες ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο- καλύτερα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, να αναλάβεις την ευθύνη των συναισθημάτων σου και αντιμετωπίσεις την αλήθεια και εκείνον κατάματα, χωρίς να ρίχνεις το φταίξιμο σε εκείνον.

Σε κάθε περίπτωση, το να τον κατηγορείς για κάτι που έγινε στο μακρινό παρελθόν και δεν έχει απολύτως καμιά επίπτωση ή σχέση με το παρόν είναι πολύ άδικο και για τους δυο σας.