Ειμαι ανεραστη;

16.06.2015
Παρολο που ξερω οτι εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει με πειραξε πολυ και για αυτον τον λογο νιωθω πολυ αβολα στο να ξανακανω σεξ μαζι του.

Θεια Λουκια βοηθεια! Ειμαι 22 χρονων και εδω και ενα μιση χρονο γνωριζω ενα παιδι εχουμε κανει τα παντα αλλα για δικους μας λογους δεν ειμαστε μαζι. Αυτος μετα απο καποιο διαστημα εκανε κατι και με καποιες αλλες κοπελες και απο τοτε που το εμαθα νιωθω πολυ περιεργα και αβολα απεναντι του. Παρολο που ξερω οτι εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει με πειραξε πολυ και για αυτον τον λογο νιωθω πολυ αβολα στο να ξανακανω σεξ μαζι του. Βεβαια ολο αυτο το γεγονος με εχει κανει να απορω με τον εαυτο μου και να θεωρω οτι ειμαι ανεραστη και δεν θελω να κανω σεξ. Σε παρακαλω θεια Λουκια βοηθησε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λόλα μου, το να μην θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο που σε έχει ξενερώσει -δικαίως ή αδίκως- δεν σε καθιστά ανέραστη, σε καθιστά απλά τσιμπημένη μαζί του, διαφορετικά δεν θα σε πείραζε που έχει πάει και με άλλες.

Όμως είναι καλό να σκεφτείς μήπως δεν αξίζει να κολλάς τόσο πολύ με έναν άνθρωπο που σε πληγώνει και μήπως θα ήταν καλύτερα ν' αρχίσεις να κοιτάς γύρω σου για κάποιον άλλον, ο οποίος να σου είναι πιο αφοσιωμένος και διαθέσιμος και πιθανόν να επιθυμεί έναν πιο σταθερό δεσμό μαζί σου.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι οι ελεύθερες σχέσεις αυτού του τύπου δεν είναι του στυλ σου -ή αν υπήρξαν κάποτε δεν είναι πια. Με αυτή την αφορμή λοιπόν, αναγνώρισε τα θέλω σου, σεβάσου τις ανάγκες σου και θα δεις που θα σου έρθει κι η όρεξη για σεξ.