Ειμαι μαλακας;

03.06.2015
Μετα τον χωρισμο μας περασαν 6 μηνες και ολοκληρωσαμε χωρις να εχουμε σχεση γτ εγω ημουν στο στρατο και απλα ηθελα κατι να περασω την ωρα μου...

Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Μια κοπελα με παιρνει τηλ και μου τα πρηζει με ενοχλει και εγω την γραφω. Παλια της ειχα πει οτι την αγαπουσα και ειχαμε σχεση εξ αποστασεως. Μετα τον χωρισμο μας περασαν 6 μηνες και ολοκληρωσαμε χωρις να εχουμε σχεση γτ εγω ημουν στο στρατο και απλα ηθελα κατι να περασω την ωρα μου και αυτην ηταν σιγουρη οτι θα ερχοταν. Μετα απο τοσο βρισιμο που εχει φαει επιμενει να μου μιλαει και να λεει οτι με αγαπαει. Εγω όμως συμπεριφορομαι σαν καφρος και την κανω να κλαιει. Αυτά... Μηπως πρεπει να αλλαξω συμπεριφορα απεναντι της; Μηπως οντως με αγαπαει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Στάμο μου, δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Σ’ αρέσει ή δεν σ’ αρέσει αυτή η κοπέλα; Αν δεν σου αρέσει, δεν χρειάζεται να τη βρίζεις. Μπορείς απλά να της ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, ήρεμα κι ωραία και μετά απ’ αυτό να μην της απαντάς καθόλου μέχρι να το πάρει απόφαση, όσο καιρό κι αν της πάρει.

Αν πάλι σου αρέσει και θα ήθελες να κάνεις κάτι περισσότερο μαζί της, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί να τη βρίζεις και να την απορρίπτεις. Μήπως φοβάσαι κατά βάθος να ρισκάρεις να πληγωθείς από μια κανονική σχέση; Σκέψου το αυτό...

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν σε αγαπάει, αλλά είναι σαφές ότι αυτό το κορίτσι έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανύπαρκτο αυτοσεβασμό και γι’ αυτό επιμένει να σε κυνηγάει παρά την άθλια συμπεριφορά σου.

Αν αποφασίσεις τελικά να κάνεις σχέση μαζί της, οποιουδήποτε είδους, καλό είναι να θυμάσαι ότι ο συνδυασμός της δικιάς σου επιφύλαξης για τις σχέσεις σε συνδυασμό με τη δική της ιδιαίτερη ψυχολογία είναι εγγύηση για πολλά δράματα και ακόμα περισσότερους μπελάδες.

Βλέπεις, η πραγματική αγάπη δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εξάρτηση, τους εξευτελισμούς, την καταπίεση και την κυριαρχία πάνω στον άλλον κι όταν μια σχέση ξεκινάει μ’ αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να πάει και πολύ μακριά ούτε να σε κάνει ευτυχισμένο.

Σκέψου καλά τι θέλεις εσύ λοιπόν κι αποφάσισε. Οπωσδήποτε όμως δεν έχει κανένα νόημα να φέρεσαι άσχημα, αφού ούτως ή άλλως όπως έχεις ήδη διαπιστώσει αυτή η στάση σου δεν έχει αποτέλεσμα –πέραν του ότι είναι απαράδεκτη όπως παραδέχεσαι και μόνος σου.