Η ξαδερφη μου μου ειπε οτι μπορεις να μεινεις εγκυος και χωρις σεξουαλικη επαφη.

Θεια Λουκια, ειμα 14 χρονων και μεχρι τωρα δεν εχω καμια σεξουαλικη επαφη. Εχω καθυστερηση αλλα δεν εδωσα σημασια διοτι δεν εχω σταθερο κυκλο... Αλλα τον τελευταιο καιρο εχω ζαλαδες κοιμαμαι πολυ ειμαι κουρασμενη και γενικα δεν ειμαι καλα. :(

Η ξαδερφη μου μου ειπε οτι μπορεις να μεινεις εγκυος και χωρις σεξουαλικη επαφη. Το θεωρησα βλακεια γτ δεν είναι λογικο χωρις σπερμα να μεινεις εγκυος. Αλλα εχω αρχισει και φρικαρω. Ισως φταει βεβαια και το αγχος των εξετασεων. Σε παρακαλω απαντησε μου οσο ποιο γρηγορα μπορεις. Μπορεις να σου φαινεται βλακεια αλλα εγω ανησυχω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γωγώ μου, κακώς κάθεσαι και ακούς κάθε παλαβομάρα που σου λέει η ξαδέλφη σου, οποία δεν ξέρω πόσο χρόνων είναι ή γιατί σου τα λέει τέτοια πράγματα, αλλά είναι σίγουρα εντελώς άσχετη και καθόλου καλή επιρροή για σένα.

Πολύ καλά σκέφτεσαι με τη λογική σου. Εγκυμοσύνη χωρίς σπέρμα δεν γίνεται να υπάρξει σε καμιά περίπτωση. Διαφορετικά όλες οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα ήταν γκαστρωμένες και ο πλανήτης μας θα είχε βουλιάξει από τον υπερπληθυσμό.

Η κακοδιαθεσία σου και η καθυστέρηση που έχεις μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και σίγουρα το άγχος παίζει τον ρόλο του, αλλά αν δεις ότι έχεις καθυστέρηση μετά τις 35 μέρες ή ότι συνεχίζεις να νιώθεις άσχημα και αφού σου έρθει περίοδος, ενημέρωσε τους γονείς σου για να σε πάνε στον γιατρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ