Πρώτη φορά

22.05.2015
Στο στήθος μου δεν έχω θηλές πράγμα που με κάνει να νιώθω κάπως άβολα. Δεν ξέρω τι να κάνω;

Θεία Λουκία καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις. Είμαι 19 χρονών και είμαι με ένα αγόρι συνομήλικό μου εδώ και 2 μήνες. Γνωριζόμαστε 6 χρόνια αλλά τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν γινόταν τίποτα το ιδιαίτερο γιατί είχε τρελό κόλλημα με μια άλλη κοπέλα και ένα διάστημα ήταν μαζί. Πριν ένα χρόνο χώρισαν και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε. Είχαν ολοκληρώσει την σχέση τους. Περνάμε καλά μαζί. Πριν λίγες μέρες μου ζήτησε να ολοκληρώσουμε την σχέση μας. Θέλω πολύ γιατί τον αγαπώ αλλά έχω ένα μικρό σχετικά πρόβλημα. Στο στήθος μου δεν έχω θηλές πράγμα που με κάνει να νιώθω κάπως άβολα. Δεν ξέρω τι να κάνω; Μπορείς να με βοηθήσεις; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις καθόλου θηλές. Πιθανόν να μην έχεις προεξέχουσες θηλές όπως βλέπεις στις πορνό φωτογραφίες, αλλά για να μην έχεις θηλές δεν παίζει ως σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση, είσαι αυτή που είσαι κι αν εκείνος αξίζει να είναι το ταίρι σου οφείλει να σε δεχτεί, να σε αγαπήσει και να σε εκτιμήσει ακριβώς έτσι.

Γενικότερα, δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεσαι για το σώμα σου, όπως κι αν είναι. Το σώμα σου είναι κομμάτι του εαυτού σου και της μοναδικότητας σου, γι' αυτό θα πρέπει να το τιμάς και να το σέβεσαι και ταυτόχρονα να απαιτείς τον ίδιο σεβασμό από τους άλλους.

Οτιδήποτε λιγότερο απ' αυτό είναι λόγος για να τον απορρίψεις. Εκείνος λοιπόν θα κριθεί την πρώτη φορά που θα κάνετε έρωτα, όχι εσύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ