Σεξουαλική απόρριψη

22.05.2015
Μου λεει, είναι για να σπάσει η ρουτίνα, να μη μας γίνει βασικά ρουτίνα. Πειράχτηκα θεία μου. Εκεί που γινόταν κάθε μερα ξαφνικά επαναστατεί μόνος του;

Θεία μου, με τον σύντροφο μου (2 χρόνια σχέσης) σεξουαλικά περνούσαμε υπέροχα. Εδώ και 3 μέρες με αποφεύγει. Δηλαδή όταν θέλω εγω λεει ειναι κουρασμένος κλπ. Σήμερα μου έριξε σεξουαλικό υποννοούμενο και του απάντησα και αρνήθηκε ξανά, όχι δεν θέλω ασπ να μου κάνεις.

Τις προάλλες βρέθηκε με την παρέα του και για 4 ώρες δεν απαντούσε στις 2 κλήσεις που του έκανα. Με πήρε μετά και είπε πως δεν το άκουγε. Μου είπε ότι κανόνισε τις διακοπές μας με τους φίλους του και θα πάμε παρέα... Με μπέρδεψε.. Ζήλεψα που δεν απαντούσε και έκανα σενάρια μετά λέω γιατι να μην του έχω εμπιστοσύνη. Αλλά αυτο με τη σεξουαλική απόρριψη; Νιώθω χάλια σαν γυναίκα... Δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε άλλες αυτό.

Λοιπόν δεν άντεξα και έθιξα το θέμα. Του είπα οτι νιώθω άσχημα όταν με απορρίπτει και τι φταίει, αν βαρέθηκε κλπ. Μου λεει δεν είναι το θέμα βαρέθηκα, μου αρέσει, είναι για να σπάσει η ρουτίνα, να μη μας γίνει βασικά ρουτίνα. Πειράχτηκα θεία μου. Εκεί που γινόταν κάθε μερα η κάθε 2 μέρες ξαφνικά επαναστατεί μόνος του; Δώσε τα φώτα σου pls!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, όλες οι "επαναστάσεις" μονομερώς γίνονται διαφορετικά, αν συμφωνούσαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, δεν θα ήταν επαναστάσεις αλλά "αλλαγή προγράμματος".

Εν πάση περιπτώσει, παρότι δεν μπορείς να μιλήσεις για σεξουαλική απόρριψη όταν ο άλλος έχει αρνηθεί μια-δυο φορές να κάνετε έρωτα, θα σου έλεγα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για πιθανή απιστία, καθώς φαίνεται ότι ο καλός σου κάπου έχει σκαλώσει και δεν είναι καλό σημάδι.

Το γεγονός ότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο και ότι προσπάθησε να σου ρίξει στάχτη στα μάτια μετά λέγοντας αυτά περί διακοπών σε συνδυασμό με τη θεωρία του (ξαφνικά) περί συνήθειας, δείχνει ότι κάτι σου κρύβει, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και δεν θέλει να ρισκάρει να σε χάσει –τουλάχιστον όχι πριν εξασφαλιστεί από την άλλη μεριά.

Φρόντισε λοιπόν να του βάλεις λίγο πάγο και να πάψεις να τον κυνηγάς για σεξ, ώστε από τη μια να πάψει να σε θεωρεί τόσο δεδομένη κι από την άλλη να σώσεις τον αυτοσεβασμό σου. Αν εκείνος για δικούς του λόγους έχει αποφασίσει να το παίξει Δον Ζουάν ενώ είναι σε σχέση σημαίνει ότι είναι ανέντιμος και δεν έχει να κάνει με τη δική σου γοητεία. Λογικό είναι να πειράζεσαι όταν σου κρύβει την αλήθεια και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη σου, αλλά αυτό είναι άσχετο με τη θηλυκότητα σου.

"Έσο έτοιμη" λοιπόν για να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, αν συνεχίσει να σου κάνει νερά αυτού τύπου μέσα στις επόμενες μέρες.