Απορώ - Μήπως μου πετάει το μπαλάκι;

20.02.2015
Δεν μ αρεσει αυτο που μου λεει. Δεν θελω να φυγω αλλα ουτε και να ειμαι βαρος σε καποιον...

Καλησπερα σας διαβαζω συνεχεια και ηθελε να μαθω την αποψη σας για το θεμα που με απασχολει. Ειμαι εδω και εξι μηνες με καποιον 6 χρονια μικροτερο που ομως ειναι πολυ σοβαρος και ενω ολα ηταν καλα βρηκε δουλεια (καλο κι αυτο δεν μπορω να πω) και δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Δεν του μενει χρονος για τιποτα και βλεπομαστε δυσκολα. Καναμε μια κουβεντα και ενω του ειπα οτι δεν εχω προβλημα με τη δουλεια του μου λεει οτι το λες τωρα αργοτερα που θα σχολαω πιο αργα το βραδυ θα ειναι δυσκολο. Δεν μπορω να καταλαβω αν θελει να μου πει κατι αλλα σιγουρα δεν μ αρεσει αυτο που μου λεει. Δεν θελω να φυγω αλλα ουτε και να ειμαι βαρος σε καποιον. Τελος παντων μην σας κουραζω αλλο, μπορει να αργησετε να απαντησετε και να εχουμε ηδη χωρισει αλλα θελω την αποψη σας. Αν θελει γιατι δεν μου λεει τελος; Μηπως πεταει το μπαλακι σε μενα να μην παρει ευθυνη; Δεν ξερω... Σας ευχαριστω για το χρονο σας και εχω αναγκη την απαντηση σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσεις την κουβέντα προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και τι περιμένετε ο ένας από τον άλλον και να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τη σχέση σας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από όσα ειπώθηκαν.

Βέβαια, δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν θέλεις να "είσαι βάρος". Όταν είσαι σε μια σχέση είναι απόλυτα φυσιολογικό να διεκδικείς ένα μέρος από τον ελεύθερο χρόνο του συντρόφου σου και λογικά εκείνος έχει επίσης την ανάγκη να σε βλέπει οπότε σου διαθέτει αυτόν τον χρόνο με χαρά.

Αν δεν νιώθει αυτή την ανάγκη και θα πρέπει να παζαρεύεις κάθε φορά το πότε και για πόσο θα βρεθείτε τότε η σχέση σας κάπου χωλαίνει σημαντικά και δεν είναι η καινούργια του δουλειά το πρόβλημα. Στο κάτω κάτω αν μόλις μετά από έξι μήνες νιώθει χλιαρά απέναντι σου, τότε πώς θα νιώθει στον ένα χρόνο;

Απλά συζήτησε τον περισσότερο λοιπόν και αναλόγως βγάζεις τα συμπεράσματα σου και παίρνεις τις αποφάσεις σου.