Κολλημα με καθηγητρια

13.02.2015
Ντυνεται εκκεντρικα, βαφεται εκκεντρικα ομως ειναι σεξυ. Καθε φορα που την βλεπω τρελαινομαι, θελω να ειμαι τελειος στο μαθημα της...

Θεια Λουκια καλησπερα. Δεν θελω να σε καθυστερω για αυτο και θα τα πω γρηγορα γιατι κανονικα ειναι πολυ μεγαλη ιστορια. Απο τοτε που αρχισε το σχολειο ηρθε μια καθηγητρια γυρω στα 40 με 45 πολυ αισθησιακη. Μολις την ειδα οπως ολοι γελασαμε επειδη ντυνεται εκκεντρικα, βαφεται εκκεντρικα ομως ειναι σεξυ. Καθε φορα που την βλεπω τρελαινομαι, θελω να ειμαι τελειος στο μαθημα της, με την παραμικρη ευκαιρια να ειμαι εστω και στο ιδιο χωρο, εστω να την ακουσω να μιλαει. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι και μικρος. Ειμαι 18 χρονων και φοβαμαι οτι ειμαι ερωτευμενος. Νιωθω ενα δεος, εναν σεβασμο, απλα να καθομαι και να την κοιταω. Πιστευεις οτι ειμαι ερωτευμενος; και αν ναι ειναι αφυσικο; χρειαζομαι αμεσα λυση. Οποτε την εχουμε στο προγραμμα ασχολουμαι με το πως θα κανω κατι να με παρατηρησει αλλα τελικα αρκουμε και στο να την βλεπω να μιλαει με αλλους. Εχει τοσο ωραιες αποψεις που σε συνδιασμο με την εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα. Σε παρακαλω απαντησε μου αμεσα γιατι ερχονται πανελληνιες και δεν μπορω να σκεφτομαι συνεχως αν εχω παθει κατι αφυσικο η οχι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σπύρο μου, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου. Εντάξει, είναι σαφές ότι είσαι τσιμπημένος με την καθηγήτρια σου αλλά δεν υπάρχει κάτι κακό ή αφύσικο σ' αυτό. Εφόσον είναι μια περιποιημένη, εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα γυναίκα λογικό είναι να έχεις γοητευτεί από την παρουσία της.

Από τη στιγμή που καταλαβαίνεις πως τόσο η θέση του καθενός σας, όσο και η διαφορά ηλικίας σας είναι απαγορευτικές για να επιδιώξεις κάτι περισσότερο μεταξύ σας και αρκείσαι στο να τη θαυμάζεις και να προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις με τις μαθητικές επιδόσεις σου, όλα είναι καλά κι ωραία. Ούτε ενοχλείς, ούτε βλάπτεις κάποιον.

Μάλιστα, αυτή η εμπειρία μπορεί να σου αποκαλύψει ποιον τύπο γυναικών προτιμάς και από αυτή την άποψη να λειτουργήσει θετικά για σένα. Χαλάρωσε λοιπόν κι απόλαυσε την τύχη να έχεις έναν ακόμη λόγο για να είσαι επιμελής στη μελέτη σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ