Πρώτη φορά και πόνος

11.02.2015
Πως ειναι η πρωτη φορα γιατι θελω να προχωρησω αλλα φοβαμαι.

Πες μου πως ειναι η πρωτη φορα γιατι θελω να προχωρησω αλλα φοβαμαι. Αλλοι λενε δεν ειναι τιποτα αλλοι λενε φρικτα πραγματα. Δεν ξερω τι να πιστεψω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριλένα μου, βάλε λίγο τη λογική σου να δουλέψει. Αν το σεξ πονούσε τόσο πολύ δεν θα το έκανε καμία.

Βέβαια δεν έχουν όλες οι κοπέλες τις ίδιες αντιδράσεις. Άλλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα κι άλλες μπορεί όντως να πονάνε πάρα πολύ. Οι περισσότερες πάντως νιώθουν κάποια ενόχληση σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό αλλά όχι κάτι το εξωφρενικό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο "πόνος" δεν είναι πόνος όπως όταν σε πονάει το δόντι σου, ή όταν έχεις περίοδο, αλλά τσούξιμο όπως όταν γρατζουνιέσαι κάπου και είναι στιγμιαίος, δηλαδή κρατάει μερικά δευτερόλεπτα όπως το τρύπημα των αυτιών πχ.

Το πόσο έντονα θα το νιώσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όμως ο πιο σημαντικός είναι το αν περιμένεις ότι θα πονέσεις. Όσο περισσότερο νομίζεις ότι θα πονέσεις και το σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο πονάς. Οπότε δεν είναι καλή ιδέα να το σκέφτεσαι καν.

Από εκεί και πέρα, όσο πιο ερεθισμένη και υγρή είσαι τόσο λιγότερο θα πονέσεις (λίγο λιπαντικό βοηθάει, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα προκαταρκτικά). Επίσης, αν ο σύντροφος σου έχει εμπειρία σίγουρα θα βοηθήσει στο να πονέσεις λιγότερο, όπως κι αν δεν είναι ιδιαίτερα "προικισμένος".

Η αίσθηση που έχεις είναι μια έντονη αντίσταση στην αρχή (σαν να μην περνάει τίποτα από εκεί) και εφόσον ο σύντροφος επιμένει να σπρώχνει με το πέος του προς τα μέσα και ελαφρά προς τα πάνω, ξαφνικά γίνεται ένα "πάφ" (χωρίς ήχο) και αυτό είναι όλο. Μετά μπορεί να δεις λίγο αίμα, το οποίο είναι αναμενόμενο και μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2-3 μέρες. Συνήθως όμως σταματάει μετά από λίγες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να σκέφτεσαι θετικά όπως και να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό γιατί και ο φόβος της εγκυμοσύνης ή των ΣΜΝ είναι ένας παράγοντας που μπορεί να σε κάνει να πονέσεις περισσότερο από το φυσιολογικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ