Να απατησει κανεις ή οχι;

05.02.2015
Σκεφτομαι να απατησω αλλα δεν το αξιζει κανεις αυτο. Νοιωθω οτι τον θελω τρελα και με απομακρυνει αυτο απο το φιλο μου.

Θεια Λουκια συγχαρητηρια για την ανταποκριση σου και τς λυσεις σου. Εχω ενα μπερδεμενο μυαλο. Ειμαι με το αγορι μου 3χρονια. Ειμαστε καλα, αλλα μαλωνουμε για πολυ ανουσια πραγματα και αυτο με κουραζει. Η σεξουαλικη μου ζωη ειναι αραιη 1-2 φορες τον μηνα και μενουμε στην ουσια μαζι τον τελευταιο καιρο, οχι κατι σοβαρο, απλα κοιμομαστε ξυπναμε, υπαρχει μια ρουτινα γενικως. Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεσει πολυ ενα παιδι απο την σχολη μου με κανει να νοιωθω ενθουσιασμενη με κανει να νοιωθω ομορφα να χτυπαει γρηγορα η καρδια μου, να τον σκεφτομαι συχνα, να θελω να βρισκομαι οσο περισσοτερο διπλα του. Θελω πολυ να του πω τι νοιωθω και πως με κανει να νοιωθω, αλλα δεν γινεται, ειμαι σε σχεση. Σκεφτομαι να απατησω αλλα δεν το αξιζει κανεις αυτο. Νοιωθω οτι τον θελω τρελα και με απομακρυνει αυτο απο το φιλο μου. Πως να χειριστω ενα τετοιο πραγμα; Σε παρακαλω απαντα γρηγορα θεια Λουκια. Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίτσα μου, προφανώς το παιδί από τη σχολή σου σε απομακρύνει από τον φίλο σου. Αλλά για να έχει φτάσει να σ' αρέσει κάποιος άλλος τόσο πολύ σημαίνει ότι ήσουν ήδη δυσαρεστημένη από τη σχέση σου από πολύ πιο πριν κι απλά δεν ήθελες, ή δεν ήσουν σε θέση να το αναγνωρίσεις και να το παραδεχτείς στον εαυτό σου.

Αφού το καταλάβεις αυτό, θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στη σχέση σου κι εφόσον υπάρχει, να μιλήσεις με το φίλο σου και να προσπαθήσετε να βρείτε έναν τρόπο για να περνάτε καλύτερα ξανά και οι δύο. Αν όμως η ψυχική κούραση σου είναι τόσο μεγάλη που έχεις χάσει κάθε ουσιαστικό ενδιαφέρον γι' αυτή τη σχέση, τότε δεν υπάρχει λόγος να τη συνεχίζεις.

Σε κάθε περίπτωση, το να παραμένεις σε μια βαρετή σχέση που δεν καλύπτει πια τις ανάγκες σου και να απατάς τον σύντροφο σου δεν είναι λύση, ούτε κι έχει νόημα για κανέναν από όλους σας. Αν θέλεις να ευτυχίσεις, θα πρέπει να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, να πάρεις μια σοβαρή απόφαση και να αναλάβεις την ευθύνη της, ακόμη κι αν φοβάσαι πως θα γίνεις η "κακιά".

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα φτιάξεις με το αγόρι από τη σχολή σου. Άλλωστε, όταν ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου σε σχέση με τον φίλο σου, πιθανόν να διαπιστώσεις ότι το παιδί από τη σχολή έχει πάψει να σου αρέσει και τόσο πολύ. Γι' αυτό, σε περίπτωση που χωρίσεις θα σου σύστηνα να μην βιαστείς να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση, γιατί αν δεν έχεις ηρεμήσει μέσα σου, δεν θα βλέπεις καθαρά και μπορεί να κάνεις εντελώς λάθος επιλογή και για τους εντελώς λάθος λόγους.