Skype & Cyber Sex

14.02.2014
Μεσω του Skype αυτοικανοποιει ο καθενας τον εαυτο του και βλεπομαστε απλα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι...

Θεια Λουκια γεια σου. Συγχαρητηρια για την στηλη σ, ομολογω οτι με εχει βοηθησει πολλες φορες. Το προβλημα μου ειναι πως εδω και τρια χρονια ειμαι με ενα παιδι, ειναι ολα υπεροχα μεταξυ μας, αλλα σπουδαζουμε σε αλλες πολεις και καποιες φορες κανουμε το λεγομενο cyber sex. Μεσω του Skype αυτοικανοποιει ο καθενας τον εαυτο του και βλεπομαστε απλα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο κ κατα ποσο μπορει καποιος να μας δει. Εχω ακουσει τοσα πολλα σχετικα με υποκλοπες φωτογραφιων και τετοια που φοβαμαι αλλα επισης κανουμε τοσο καιρο να ειδωθουμε που δεν κρατιομαστε. Ποια ειναι η γνωμη σ; Ευχαριστω εκ των προτερων. <3

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τίνα μου, το πρόβλημα με της σεξουαλικές επαφές ηλεκτρονικού τύπου κάθε είδους είναι ότι μπορούν να καταγραφούν και να διαρρεύσουν σε ανύποπτο χρόνο -συνήθως μετά από έναν καυγά ή έναν χωρισμό.

Ειδικά για το Skype, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα υποκλοπών χωρίς την έγκριση κάποιου από τους δυο σας. Δηλαδή δεν γίνεται να σας παρακολουθήσει κάποιος χωρίς να τον έχετε προσκαλέσει στο "παιχνίδι" από μόνοι σας, κάτι που μπορείς να αντιληφθείς ακόμη κι αν γίνεται από την άλλη πλευρά. Όμως, αυτό που μπορεί να συμβεί είναι το αγόρι σου να φυλάξει τη συνεύρεση σας στον σκληρό του δίσκο και να κρατήσει επ' αόριστο αυτό το αρχείο, αρχικά για προσωπική του χρήση.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από την εμπιστοσύνη που του έχεις. Αν γενικά πιστεύεις ότι είναι αξιοπρεπής χαρακτήρας, δηλαδή ένας πραγματικός κύριος που δεν θα κατέγραφε ποτέ τις σεξουαλικές επαφές σας χωρίς την έγκριση σου και δεν θα εξέθετε ποτέ μια κοπέλα ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, τότε μπορείς να είσαι -σχετικά- πιο ήσυχη. Αν πάλι έχεις οποιαδήποτε ένδειξη εκδικητικότητας από την πλευρά του, ιδιαίτερα απέναντι στις πρώην του, καλό θα ήταν να είσαι πολύ επιφυλακτική με τη χρήση αυτού του μέσου επικοινωνίας.

Βέβαια, όσο είσαστε μαζί, είναι μάλλον απίθανο εκείνος να δημοσιοποιήσει ένα τέτοιο αρχείο, αφού εμμέσως γίνεται κι εκείνος ρόμπα. Αν όμως παρ' ελπίδα χωρίσετε, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα του τη δώσει. Επιπλέον, ένα ηλεκτρονικό αρχείο μπορεί να πέσει εύκολα σε λάθος χέρια κατά τύχη, αν εκείνος ξεχαστεί και δανείσει το κομπιούτερ του σε κάποιον φίλο, ή το δώσει για επισκευή ας πούμε...

Για όλους αυτούς του λόγους γενικότερα η συμβουλή μου είναι να αποφεύγεις να εκτίθεσαι. Τώρα, δεδομένου ότι ποθείτε ο ένας τον άλλον και ότι δεν έχετε πολλές εναλλακτικές για την εκτόνωση της σεξουαλικής σας ορμής, καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσετε όλα αυτά από τώρα (τα περί μη καταγραφής), ώστε τουλάχιστον να έχεις τον λόγο του ότι θα είναι εντάξει απέναντι σου. Από εκεί και πέρα μόνο να εύχεσαι να τον τηρήσει μπορείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ