Ειναι φυσιολογικο;

25.04.2012
Πριν ενα μηνα ολοκληρωσα με το αγορι μου και ακομα καθε φορα που το κανουμε ποναω, οχι υπερβολικα αλλα ειναι ενοχλητικο και δεν το ευχαριστιεμαι...

Αγαπημενη μου θεια Λουκια να σαι καλα για τις χρησιμες συμβουλες σου. Ειμαι 19 και πριν ενα μηνα ολοκληρωσα με το αγορι μου και ακομα καθε φορα που το κανουμε ποναω, οχι υπερβολικα αλλα ειναι ενοχλητικο και δεν το ευχαριστιεμαι. Ειδικα οταν το κανουμε με περισσοτερη ενταση, σε ορισμενες στασεις ή οταν μπαινει ολος μεσα μου. Δεν αντιμετωπιζω ιδιαιτερο προβλημα αλλα μετα απο εναν μηνα δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο, θα συνηθισω αραγε; Σε παρακαλω θα το εκτιμουσα αφανταστα αν με βοηθουσες!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όταν λες πονάς, πού πονάς ακριβώς; Βαθιά μέσα στον κόλπο ή εξωτερικά την ώρα της διείσδυσης; Αν πονάς βαθιά τότε είτε το αγόρι σου είναι πολύ ορμητικό και κάπως αδέξιο, είτε έχεις κάποιου είδους τραχηλίτιδα και με τη βαθιά διείσδυση ερεθίζεται ο τράχηλος σου. Αν πάλι πονάς στην είσοδο του κόλπου ήδη από την αρχή της διείσδυσης τότε σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετά ερεθισμένη και δεν έχεις υγρανθεί αρκετά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να πονάς καθόλου την ώρα του σεξ. Δοκιμάστε να κάνετε περισσότερα προκαταρκτικά (τουλάχιστον ένα 20λεπτο παιχνιδιού με χάδια και φιλιά είναι απαραίτητο για σωστό "ζέσταμα") και λίγο πιο απαλές κινήσεις γενικότερα. Επίσης, μην κάνεις το λάθος να υπομένεις τον όποιο πόνο στα μουγκά, γιατί δεν είναι καλό για κανέναν σας, αφού εκείνος δεν θα μπορέσει να βελτιωθεί, ενώ όσο εσύ όσο συνεχίζεις να πονάς τόσο περισσότερο θα ξενερώνεις.

Αν τυχόν σε ξαναπονέσει λοιπόν, πες του αμέσως να σταματήσει και ζήτα του να είναι πιο προσεκτικός. Αν όμως παρόλα αυτά τα μέτρα εξακολουθείς να έχεις ενοχλήσεις, ιδιαίτερα στο βάθος του κόλπου, ή γενικότερα στο κάτω μέρος της κοιλιάς, τότε θα πρέπει να ζητήσεις τη συμβουλή ενός γυναικολόγου, γιατί αυτό μπορεί να είναι δείγμα κάποιας μόλυνσης και να χρειάζεται ειδικευμένη θεραπεία.