megethos peous

14.12.2011
Προχθές έλεγα στον φίλο μου τι νύχια να κάνω μικρά σαν το πέος του ή μεγάλα, δεν ήξερα οτι θα τον πειράξει τόσο πολύ.

Θεία Λουκία καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι, προχθές έλεγα στον φίλο μου τι νύχια να κάνω μικρά σαν το πέος του ή μεγάλα, δεν ήξερα οτι θα τον πειράξει τόσο πολύ. Το πέος του είναι φυσιολογικό ούτε τεράστιο ούτε πολύ μικρό! Γιατί όμως τον πείραξε; Μου είπε ότι αν θέλω πιο μεγάλο να τον αφήσω και να πάω με άλλο που έχει πιο μεγάλο πέος! Ξέρω ότι δεν το εννοούσε αλλά γιατί τον πείραξε τόσο! Για να είμαι μαζί του σημαίνει ότι με ικανοποιεί το μέγεθος του!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα τώρα που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις... Έλεος! Σαν να μην έχεις ακούσει ποτέ τι αγωνία τραβάνε οι άντρες με το μέγεθος του πέους τους... Αυτό που του είπες είναι αντίστοιχο με το να σου έλεγε εκείνος ότι το στήθος σου είναι ανύπαρκτο ή υπερβολικά μεγάλο (ανάλογα σε ποια κατηγορία πέφτεις), δηλαδή ξεκάθαρα υποτιμητικό μέχρι και προσβλητικό.

Προφανώς το σχόλιο σου δείχνει πλήρη έλλειψη ευαισθησίας και πολύ καλά έκανε και σου απάντησε με αυτόν τον τρόπο. Όμως, το θέμα είναι γιατί του το είπες εσύ κι όχι το γιατί εκείνος πειράχτηκε. Μήπως κατά βάθος θέλεις να τον κάνεις να νιώσει μειονεκτικά κι αν ναι, γιατί έχεις αυτή την ανάγκη; Σκέψου το λιγάκι...

Την επόμενη φορά πάντως που θα κάνεις κάποιο σχόλιο για το μόριο του καλού σου φρόντισε να είναι τουλάχιστον επαινετικό για να μην πούμε υπερβολικά επαινετικό -για τον επόμενο μιλάω φυσικά, γιατί στον τωρινό καλύτερα να μην πεις ξανά τίποτα σχετικό. Τα έκανες θάλασσα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ