Σεξ - Η γυναίκα από πάνω

22.07.2011
Το αγορι μου θελει να δοκιμασουμε την σταση γυναικα απο πανω. Εγω ομως δεν την εχω δοκιμασει ποτε κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω.

Το αγορι μου θελει να δοκιμασουμε την σταση γυναικα απο πανω. Εγω ομως δεν την εχω δοκιμασει ποτε κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Μπορειτε να μ πειτε τι ακριβως κανουμε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν χρειάζεται και καμιά φιλοσοφία μικρή μου... Απλώς εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, ενώ εσύ τον καβαλάς έχοντας για στήριγμα τα γόνατα ή τις φτέρνες σου και βάζεις το μόριο του στον κόλπο σου. Στη συνέχεια αρχίζεις να κινείσαι ρυθμικά πάνω κάτω, ενώ μπορείς να κρατάς την ισορροπία σου ακουμπώντας τα χέρια σου στο μαξιλάρι, ή επάνω του. Εξίσου μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει ρυθμό εκείνος στηρίζοντας σε με τα χέρια του από τους γλουτούς ή μέση σου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές, όπου μπορείς να σκύψεις από πάνω του παράλληλα με τον κορμό του, να τεντώσεις το κορμί σου προς τα πίσω, ή να τον καβαλήσεις ανάποδα, γυρίζοντας του την πλάτη.

Όρεξη και έμπνευση να υπάρχει και θα βρείτε σιγά-σιγά το στυλ που σας ταιριάζει. Καλύτερα όμως, ν' αρχίσεις πρώτα από τα βασικά και μετά να προχωρήσεις κάνοντας ένα βήμα τη φορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ