Αυνανισμος με...νερο!!

11.07.2011
3-4 φορες την εβδομαδα καθως κανω μπανιο στρεφω τον σωληνα απο το τηλεφωνο του μπανιου προς την κλειτοριδα μου και αφηνω το χλιαρο νερο με πιεση να τρεχει σε αυτο το σημειο. Θεωρειται αυτο αυνανισμος;

Αγαπητη θεια λουκια! Απο τα 13 μου εχω "ανακαλυψει" εντελως τυχαια εναν τροπο που μπορει να ειναι και αυνανισμος. Τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα καθως κανω μπανιο στρεφω τον σωληνα απο το τηλεφωνο του μπανιου προς την κλειτοριδα μου και αφηνω το χλιαρο νερο με πιεση να τρεχει σε αυτο το σημειο. Θεωρειται αυτο αυνανισμος; Μπορω να παθω κατι απο αυτο; Επιπλεον επειδη ειμαι ακομα 14 μπορει απο αυτο να μειωθουν οι επιδοσεις μου στο sex αργοτερα; Να σημειωθει οτι ειμαι ακομα παρθενα και μου αρεσει η αισθηση που μου δινει αυτο που κανω ομως δυστυχως δεν μπορω να το ευχαριστηθω περισσοτερο απο 3 λεπτα. Καποια στιγμη νοιωθω εντονα ερεθισμενη και μετα με πιανει κατι σαν τρεμουλο στην συγκεκριμενη περιοχη και δεν μπορω να αντεξω για περισσοτερο κατω απο το νερο. Αυτο συμβαινει μηπως επειδη ειναι μεγαλη η πιεση του νερου; Επισης μπορω να χασω την παρθενια μου με αυτον τον τροπο; Μπορω να τελειωσω με αυτον τον τροπο; Παντως εγω δεν εχω αισθανθει να τελειωνω και εκτος απο αυτο δεν εχω βγαλει ποτε υγρα. Επιπλεον μου αρεσει πολυ να βλεπω xxx στο ιντερνετ και ντρεπομαι λιγο για αυτο. Ειναι φυσιολογικο να τα κανω ολα αυτα απο τα 14; Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν απαντησετε στο μηνυμα μου, γιατι σας εχω ξαναστειλει πριν αρκετο καιρο και δυστυχως δεν μου απαντησατε. Σας ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναι, αυτό που κάνεις είναι αυνανισμός και ναι, μπορεί να τελειώσεις μ' αυτόν τον τρόπο, όπως μπορεί να σου έχει συμβεί ήδη. Το γεγονός ότι δεν βλέπεις υγρά είναι απόλυτα λογικό, αφού αφενός, αν έβγαζες υγρά αυτά θα διαλύονταν από το νερό που τρέχει και αφετέρου δεν συμβαίνει σε όλες τις κοπέλες. Ακόμη, δεδομένου ότι όλη η πίεση εξασκείται εξωτερικά πάνω στην κλειτορίδα, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την παρθενικά σου μ' αυτόν τον τρόπο και γενικότερα, όλα αυτά δεν πρόκειται να επιβαρύνουν ή να επηρεάσουν αρνητικά την σεξουαλική σου ζωή στο μέλλον.

Στην ηλικία σου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις το ερωτικό σου ένστικτο να ξυπνά και να θέλεις να το εξερευνήσεις. Γι' αυτό και δεν χρειάζεται να νιώθεις κανενός είδους ντροπή, ή ενοχές. Άλλωστε, το τι κάνει ο καθένας στις ιδιαίτερες στιγμές του είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση και δεν αφορά κανέναν, ούτε χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κάποιον.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σε σχέση με την παρακολούθηση πορνό, είναι να μην ξεχνάς ότι οι εικόνες που βλέπεις παρουσιάζουν μόνο τη σαρκική πλευρά του σεξ και γι' αυτό δεν μπορούν να συγκριθούν στο ελάχιστο με την βαθιά ικανοποίηση που προσφέρει μια ουσιαστική σχέση με έναν άλλον άνθρωπο, όπου οι αισθήσεις και τα συναισθήματα ενισχύουν το ένα το άλλο και σε ανεβάζουν στα ουράνια. Όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του...