ολοκληρωση;

21.07.2011
Εχω σχεση 2 χρονια και με ενα παιδι που με αγαπα και τον αγαπω πολυ και νιωθω οτι θελω να ολοκληρωσουμε οπως το θελει και εκεινος αλλα φοβαμαι.

Θεια Λουκια γεια σου, ειμαι 17 χρονων και εχω σχεση 2 χρονια και με ενα παιδι που με αγαπα και τον αγαπω πολυ και νιωθω οτι θελω να ολοκληρωσουμε οπως το θελει και εκεινος αλλα φοβαμαι. Φοβαμαι τον πονο γιατι ειμαι κ παρθενα, φοβαμαι οτι θα παθω καποιο προβλημα με την περιοδο μ, μετα φοβαμαι μην τυχον και αντιμετωπισω καποιο αλλο προβλημα στην μικρη μ περιοχη οπως να με τσουζει τις επομενες μερες, η να εχω ασηνιθιστο αιμα. Δεν ξερω με εχουν πιασει φοβιες αλλα το θελω τι να κανω; Θα αντιμετωπισω καποιο απ τα πιο πανω προβληματα; Η θα ειμαι φυσιολογικοτατα σαν τωρα και δεν θα εχω καμια διαφορα; Και δεν θελω να παθω κατι γιατι αν παθω και πρεπει να παω σττο γυναικολογο θα παω με τη μητερα μ κ γ αυτο δεν θελω να μαθει τιποτα. Απαντησε μ σε παρακαλω πολυ το συντομοτερο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εντάξει τώρα, δεδομένου θέλεις πραγματικά να ολοκληρώσεις με το αγόρι σου, αυτές οι σκέψεις είναι απλά δικαιολογίες μπροστά στον φόβο του αγνώστου. Αρκεί να σκεφτείς ότι η ερωτική πράξη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό κι ότι όπως ισχύει για όλα τα πράγματα, μόνο η πρώτη φορά είναι κάπως πιο δύσκολη, αλλά μετά έρχεται η γλύκα...

Ο συγκεκριμένος πόνος δεν είναι και τίποτα τρομερό, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζει πιο πολύ με τσούξιμο, παρά με πραγματικό πόνο και δεν διαρκεί παρά ελάχιστα, δηλαδή τα δευτερόλεπτα που χρειάζονται για τη ρήξη του υμένα και την πλήρη διείσδυση. Η περίοδος σου δεν πρόκειται ν' αλλάξει, δεδομένου βέβαια ότι θα χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό ήδη από την πρώτη φορά για να μην μείνεις έγκυος, ενώ το αίμα που θα δεις μπορεί να είναι από καθόλου έως σαν κι αυτό που έχεις στο τέλος της περιόδου σου.

Γενικότερα, μετά την πράξη δεν θα νιώθεις καμιά αλλαγή στο σώμα σου, ούτε και κάποιος άλλος θα μπορεί να μαντέψει εξ όψεως, αν έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις ή όχι.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να διαγράψεις όλες αυτές τις σκέψεις, γιατί να ξέρεις ότι όσο πιο φοβισμένη και αγχωμένη είσαι την πρώτη φορά, τόσο περισσότερο μπορεί να πονέσεις και να χάσεις την ομορφιά της στιγμής και είναι κρίμα.