Snakes On Α Ρlane

06.03.2007
Ούτε όσο fun θα έπρεπε να ήταν, ούτε όσο σκιαχτικό θα μπορούσε να είναι, ούτε όσο μελλοντικό cult b-movie θα όφειλε να γίνει, το ευφυές μόνο στην κεντρική ιδέα του νέο-θρίλερ χάνει την ευκαιρία να αποτελέσει την πιο ένοχη απόλαυση των τελευταίων χρόνων

Snakes On Α Ρlane (2006), περιοχής 2, New Line Home Video/Audio Visual

Ούτε όσο fun θα έπρεπε να ήταν, ούτε όσο σκιαχτικό θα μπορούσε να είναι, ούτε όσο μελλοντικό cult b-movie θα όφειλε να γίνει, το ευφυές μόνο στην κεντρική ιδέα του νέο-θρίλερ χάνει την ευκαιρία να αποτελέσει την πιο ένοχη απόλαυση των τελευταίων χρόνων. Απευθύνεται απροκάλυπτα στον επιεικώς ανόητο 20άρη Αμερικανό (λευκό ή μαύρο δεν έχει καμία σημασία, ειδικά σε μία εποχή άκρως politcally correct), που ονειρεύεται από αρχαιοτάτων χρόνων μία ζωή στην πρώτη θέση -κι όμως, παρά το hype πριν την έξοδό του, δεν πήγε καν αυτός (δικαιολογημένα, μπορείς να πεις) να τη δει!

extras
Πλήρης έκδοση με σχολιασμούς, κομμένες σκηνές, making of, τρέιλερ, ντοκιμαντέρ, μουσικά βίντεο και άλλα. Ενα πανηγυρί από συμπληρώματα για να σας φύγει η... γεύση από τα φίδια και την ανώμαλη προσγείωση τους στο Χόλιγουντ.

Μ.Κ.