O Ράσελ Κρόου στο cinemag!

20.11.2008
Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, το cinemag.gr φιλοξενεί μια αποκλειστική συνέντευξη του Ράσελ Κρόου!
Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, το cinemag.gr φιλοξενεί μια αποκλειστική συνέντευξη του Ράσελ Κρόου! O πρωταγωνιστής της «Πλεκτάνης» μιλάει για τη συνεργασία του με το σκηνοθέτη και μέντορά του σε αρκετές από τις ταινίες, με τις οποίες τον έχει ταυτίσει το κοινό.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν αυτός και ο συμπρωταγωνιστής του, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι χαρακτήρες που υποδύονται, αλλά και το πώς είναι να δουλεύεις με έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους σκηνοθέτες του Hollywood είναι μερικά από τα σημεία που αναλύει ο Κρόου.

Στην «Πλεκτάνη», ενσαρκώνει τον αναλυτή Εντ Χόφμαν που καθοδηγεί τον Ρότζερ Φέρις, έναν πράκτορα της CIA (Λεονάρντο ντι Κάπριο) στην Ιορδανία προκειμένου να εντοπίσει έναν απ' τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες. Παρά το γεγονός ότι ο Φέρις έχει τη βοήθεια των Μυστικών Υπηρεσιών της Ιορδανίας, αυτή η αντίξοη συνεργασία θα οδηγήσει τις δυο πλευρές σε πολιτισμικές και ηθικές αντιπαραθέσεις.

Μετάφραση- επιμέλεια: Ανθή Νταουσάνη
Υποτιτλισμός: Γεωργία Οικονόμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ