Bike and Run Expo 2008

25.11.2008
Η 1η Διεθνής Έκθεση για το ποδήλατο, το τρέξιμο και το outdoor, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά από τις 28 - 30 Νοεμβρίου 2008 στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση.
Η 1η Διεθνής Έκθεση για το ποδήλατο, το τρέξιμο και το outdoor, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά από τις 28 -30 Νοεμβρίου 2008 στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση.

Στην έκθεση Bike and RUN EXPO 2008, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό, οι επαγγελματίες του χώρου μέσα σε 9,000 τμ, θα παρουσιάσουν τις διεθνείς τάσεις της τεχνολογίας, του design και της μόδας.
Αντιπρόσωποι όλων των σημαντικών εταιριών του εξωτερικού, καταστήματα λιανικής, εταιρείες κατασκευής αλλά και αθλητικοί σύλλογοι θα μυήσουν τους ποδηλάτες, δρομείς αλλά και λάτρεις του outdoor στον κόσμο των αγαπημένων τους αθλημάτων.

Παράλληλες εκδηλώσεις:
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν πολλές εκδηλώσεις οι οποίες χαρίζουν δυνατές αθλητικές συγκινήσεις αλλά και πλούσια δώρα.
- 1ο Πανελλήνιο Forum Αθλητικής Διατροφής και Προπόνησης για Ποδηλασία, Τρέξιμο και Ορεινά αθλήματα.
- Σειρά ομιλιών από τους συνεργάτες των περιοδικών Runner και Mbike, οι οποίοι θα μιλήσουν για θέματα προπονητικής, διατροφής, υγείας, τραυματισμών και τεχνικής για το τρέξιμο, το ποδήλατο και τα ορεινά αθλήματα.
- Runner’s School
Μεθοδολογία προθέρμανσης, βασικές διατάσεις, ασκήσεις συντονισμού, ασκήσεις ενδυνάμωσης. Μάθετε να εκτελείτε σωστά ασκήσεις διάτασης, ενδυνάμωσης και συντονισμού, βελτιώστε τις επιδόσεις σας και κρατήστε μακριά τους τραυματισμούς. Βασικές αρχές προπόνησης, σωστή επιλογή εξοπλισμού.
- Bike WorkShop
Βασικές τεχνικές συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του ποδηλάτου. Σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο οι «ειδικοί» του ποδηλάτου θα σας μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε ποδηλάτης για το ποδήλατό του.
- Χτυπήστε με ακρίβεια.
Η εταιρεία Columbia βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να επιβραβεύσει όλους αυτούς που θέτουν υψηλούς αλλά και δύσκολους στόχους και τους πετυχαίνουν. Ο λόγος για το παιχνίδι της Columbia που θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι φίλοι του Τρεξίματος, Ποδηλάτου και Outdoor δραστηριοτήτων να δοκιμάσουν εντός της εκθέσεως.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση Bike and Run, είναι ο μεγάλος χορηγός του 26ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά και διοργανώνεται από τον μεγαλύτερο και παλαιότερο σύλλογο δρομέων των Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας.