Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και Εκδρομές στο Εθνικό!

12.11.2008
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το κλασικό αριστούργημα του Λιούις Κάρρολ, που διασκευάζει και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το κλασικό αριστούργημα του Λιούις Κάρρολ, που διασκευάζει και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Παράλληλα οι «Εκδρομές», οι παιδικές δράσεις του Εθνικού Θεάτρου, συνεχίζονται με τον Καραγκιόζη και την παρέα του σε καινούργιες περιπέτειες. Ο Άθως Δανέλλης με τον θίασό του παρουσιάζει παλιά κλασσικά αλλά και νέα έργα του Θεάτρου Σκιών ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη.

Κάθε Σάββατο στις 18.30 στην Παιδική Σκηνή και μια διαφορετική παράσταση για παιδιά από 4...ως 104 ετών

Οι «εκδρομές» : Τα ταξίδια που ξεκίνησαν πέρυσι με συνεπιβάτες τους μικρούς θεατές και φίλους του Εθνικού Θέατρου, συνεχίζονται φέτος με πολλούς καινούργιους προορισμούς. Διάθεση για νέες ανακαλύψεις, δημιουργική έκφραση, παιχνίδι, όλα συναντιούνται εδώ με σκοπό τη λειτουργία μιας ζωντανής, γεμάτης ενέργεια και φαντασία Παιδικής Σκηνής.

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: η παράσταση της Παιδικής Σκηνής, τα παιδικά και εφηβικά θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια αλλά και οι παραστάσεις Καραγκιόζη υπόσχονται μια σειρά από «εκδρομές» στον κόσμο της φαντασίας, της διασκέδασης, της δημιουργίας, του γέλιου και του παιχνιδιού!

Αναλυτικότερα για τα εργαστήρια:
Ο πολύχρωμος κύβος

Μαθήματα δημιουργικής κίνησης για παιδιά 5 -7 ετών
Διδασκαλία Μάτα Μάρρα
Κάθε Παρασκευή, 17:00 ? 18:30, Έναρξη: 31 Οκτωβρίου

«Τα πράγματα συνέβησαν επειδή κάποιος τα διηγήθηκε» F. Pessoa
Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά 8-12 ετών και για εφήβους 13- 17 ετών
Κάθε Παρασκευή, 18:30 -21:30 για παιδιά 8 έως 12 ετών, Έναρξη: 31 Οκτωβρίου
Κάθε Σάββατο, 11:00 -14:00 για εφήβους 13 έως 17 ετών, Έναρξη: 1 Νοεμβρίου
Διδασκαλία: Μάτα Μάρρα και Μαριλένα Ρασιδάκη

Παίζουμε, χρωματίζουμε, κατασκευάζουμε?
Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά στις 23 Νοεμβρίου και στις 7 Δεκεμβρίου με αφορμή την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
Υπεύθυνη εργαστηρίου: Ελένη Κοτσώνη
Ώρες: 17.45 - 19.45, Ηλικία συμμετοχής: 7-12 ετών

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια: Χαρά Δήμα (210 3820950), 9:00- 13:00, Δευτέρα - Παρασκευή.