Στρουμφίστε σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος!

19.09.2008
Στρουμφο-επιδρομή στο κέντρο της Αθήνας! Το 2008 είναι έτος γιορτής, καθώς οι αγαπημένοι μικροί μπλε ήρωες γιορτάζουν τα 50α γενέθλιά τους διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι που έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και γυρίζει όλο τον κόσμο!

Το 2008 είναι έτος γιορτής, καθώς οι αγαπημένοι μικροί μπλε ήρωες γιορτάζουν τα 50α γενέθλιά τους διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι που έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και γυρίζει όλο τον κόσμο!

Ήρθε επιτέλους, λοιπόν, η ώρα να στρουμφίσουμε όλοι μαζί στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τα Στρουμφάκια που καταφτάνουν για να μας ξεσηκώσουν και να γεμίσουν κάθε γωνιά της πόλης με γέλιο και παιχνίδια.

Ο Δήμος Αθηναίων, η Διεύθυνση Σχολικής Μέριμνας Δ.Ε.Π., η Modern Times και η Unicef, καλωσορίζουν τους μικροσκοπικούς ήρωες στην πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008, εγκαινιάζοντας μια χαρούμενη στρουμφο-μέρα για μικρούς και μεγάλους!

Σε μια εντυπωσιακή επετειακή Στρουμφο-έκθεση που θα είναι ανοιχτή για όλους, και η οποία θα παραμείνει στη χώρα μας μέχρι και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ο Μπαμπα-Στρούμφ, ο Χαχανούλης, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Γκρινιάρης και η υπόλοιπη τρελοστρουμφοπαρέα, περιμένουν ενήλικες και παιδιά να βρεθούν μαζί τους στο πάρτι, για να διασκεδάσουν, να μάθουν την ιστορία των Στρούμφ και του διάσημου δημιουργού τους Peyo, να συμμετάσχουν σε παραπάνω από 50 στρουμφοπαιχνίδια, να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους και να απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των στρουμφο-γενεθλίων.