«Θέλω το βράδυ να είμαι στο θέατρο και να παίξω»

28.12.2010
Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από προχθές το βράδυ, μετά την παράσταση «Το άνθος του κάκτου», ο Κώστας Βουτσάς.
Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από προχθές το βράδυ, μετά την παράσταση «Το άνθος του κάκτου», ο Κώστας Βουτσάς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελαφρά λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή. «Για λόγους προληπτικούς μεταφέρθηκε την Κυριακή το βράδυ και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το μεσημέρι βγήκε, και από τότε βρίσκεται στο δωμάτιό του και αναρρώνει, μάλιστα μας ειδοποίησε ότι αύριο το βράδυ (σ.σ. σήμερα) θα βρίσκεται κανονικά στο θέατρο» είπε στο «Εθνος» ο γενικός διευθυντής του Διαβαλκανικού, Ιωακείμ Σιγάλας.

Η Κιμ Γουάιλντ , η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα που υπήρξε ποπ είδωλο της δεκαετίας του ‘80, συγκαταλέγεται στα άτομα εκείνα που θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας μέσα στο 2011. Η τραγουδίστρια, κόρη του μουσικού Μάρτι Γουάιλντ, θα δώσει συναυλία την Κυριακή 13 Μαρτίου του 2011, στο κλαμπ «Fuzz», με κλασικές επιτυχίες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει πρόβλημα άσθματος εδώ και μία δεκαετία. Τις τελευταίες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις και το βράδυ της Κυριακής αισθάνθηκε δυσφορία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και χθες υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Οι γιατροί τού συνέστησαν να ξεκουραστεί για μία ημέρα, του έδωσαν ισχυρή αντιβίωση και σήμερα το μεσημέρι θα πάρει εξιτήριο. «Ζητάει συνεχώς να ενημερώσουμε τον κόσμο πως το βράδυ θα βρίσκεται στο θέατρο και λέει πως οπωσδήποτε θα βγάλει όλο τον ρόλο του» δήλωσε ο κ. Σιγάλας.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Βουτσάς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της παράστασης «Το άνθος του κάκτου», που παρουσιάζει μαζί με τη Μ. Ντενίση, τον Π. Μπουγιούρη κ.ά. στο θέατρο «Αθήναιον». Από το θέατρο ενημέρωναν ότι χθες δεν ήταν προγραμματισμένη παράσταση και αυτές θα συνεχιστούν κανονικά σήμερα με τον Κ. Βουτσά στη θέση του.