Τεύχος Σεπτεμβρίου 2008

29.08.2008

Aστρολογία

6. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ

Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Σεπτεμβρίου.

8. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ:

Κερδίστε έδαφος τώρα! Άρης, Αφροδίτη και Ερμής δίνουν ραντεβού στο ζώδιο της ισορροπίας και της εναρμόνισης, το Ζυγό, και μας προκαλούν να αδράξουμε τις ευκαιρίες και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν, χωρίς εκπτώσεις.

58. O OYPANOΣ TOY ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

60. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται καλύτερες μέρες.

66. TO MEΓAΛO ΩPOΣKOΠIO

Πλήρης οδηγός τoυ μήνα για όλα τα ζώδια.

114. ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

116. ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

12. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΕΡΩΤΑ;

Ο πέμπτος οίκος σας αποκαλύπτει εάν είστε εύκολο... θύμα των προθέσεων του φτερωτού θεού και πώς αντιμετωπίζετε την κατάσταση όταν σας πλήξουν τα βέλη του!

28. ΠΡΩΤΑΚΙΑ: Καλή χρονιά με χαμόγελο!

Κάθε αρχή και δύσκολη... Πόσο μάλλον για τα «πρωτάκια», που περνάνε από την ανεμελιά του νηπιαγωγείου στο απαιτητικό περιβάλλον του δημοτικού.

Με τη βοήθεια του ζωδίου τους, όμως, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Όραμα

18. ΤΕΣΤ: Πόσο μετράει το σεξ στη ζωή σας;

Απαντήστε σε 15 ερωτήσεις και μάθετε αν για εσάς ερωτισμός σημαίνει πάθος, ορμητικότητα και ένταση ή τρυφερότητα, ρομαντισμός και συναίσθημα.

22. ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο έρωτας περνάει από τη... μύτη

Και όχι μόνο ο έρωτας αλλά και κάθε συναίσθημα, γι' αυτό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε δοκιμασμένες συνταγές αρωματοθεραπείας και να αναζωογονηθείτε ψυχικά και σωματικά.

32. ΦΕΝΓΚΣΟΥΙ

Το σπίτι που θέλετε, όπως το θέλετε

Εάν τον τελευταίο καιρό η ζωή σας κυλάει ανάμεσα σε ραντεβού για να δείτε ή να δείξετε ένα ακίνητο και θέλετε σύντομα να έχει αίσιο τέλος η αναζήτησή σας, το φενγκ σούι μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια.

38. ΠΡΟΧΩΡΉΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Όλοι την έχουμε ανάγκη, δυστυχώς όμως λίγοι τυχεροί γεννιούνται με αυτή. Μην απογοητεύεστε όμως! Η αυτοπεποίθηση δεν είναι μόνο έμφυτη, αλλά καλλιεργείται και, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, εύκολα θα... κατακτήσετε τα πλήθη!

42. ΤΑΟ

Φιλοσοφία στην πράξη

Είτε απολαμβάνετε ακόμα τον ήλιο πλάι στη θάλασσα είτε οργανώνεστε για να αρχίσετε πανέτοιμοι τη νέα χρονιά, έχετε ανάγκη το φιλόσοφο που κρύβεται μέσα σας. Αφήστε τον να σας καθοδηγήσει.

46. ΚΑΦΕ; ΌΧΙ ΑΛΛΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μπορεί να σας φαίνεται αδιανόητο να βγάλετε πέρα τη μέρα χωρίς καφέ, τσιγάρο, σοκολάτα ή ό,τι άλλο πιστεύετε πως σας καθαρίζει το μυαλό, όμως υπάρχουν και άλλες λύσεις, καθόλου εθιστικές και χωρίς παρενέργειες.

48. ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ;

Βρείτε την απάντηση σ' αυτό το άρθρο και συνεχίστε την προσπάθεια, βλέποντας το δείκτη να κατεβαίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ