Τεύχος Αυγούστου 2008

29.07.2008

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί

Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Αύγουστου

8. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ψυχραιμία... και όλα θα γίνουν

Οι εκλείψεις του Αυγούστου έρχονται και μας αναγκάζουν να βάλουμε ένα στοίχημα με τον εαυτό μας: σε κάθε δυσκολία να απαντάμε με αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και χιουμοριστική διάθεση. Δείτε το ως πρόκληση και θα το κερδίσετε!

50. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

52. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΛΕΩΝ

58. ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

106. ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

108. ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

Όραμα

14. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2008: Είστε κι εσείς γεννημένοι πρωταθλητές; Βρείτε που βρίσκεται ο πλανήτης της αγωνιστικής διάθεσης, ο Άρης στο ωροσκόπιο σας, ανακαλύψτε σε ποιο άθλημα έχετε κλίση και σπάστε τα προσωπικά σας ρεκόρ!

20. ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Καρμικοί προορισμοί και μοιραίες συναντήσεις

Μην αφήνετε τη διασκέδαση σας στην τύχη, αλλά στο κάρμα που μπορεί να την εγγυηθεί! Επιλέξτε τον προορισμό που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας σύμφωνα με το ζώδιο σας και εξασφαλίστε την επιτυχία της θερινής σας απόδρασης.

26. ΩΧ... ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Είναι δυνατόν να υπάρχουν λόγοι για να νιώθουμε ανησυχία πριν αφήσουμε τη βάση μας για τις παραλίες, τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά; Κι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που άλλα περιμένουμε να βρούμε και άλλα βρίσκουμε, παρά τις προσδοκίες μας για το καλύτερο. Ωστόσο, όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και η λύση του.

30. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ Μήπως είστε από αυτούς που φέτος θα δούνε τις διακοπές με τα κιάλια; Μην ταράζεστε! Αποχαιρετήστε με χαμόγελο τους φίλους που σας πειράζουν επειδή αναγκαστήκατε να μείνετε πίσω και εκμεταλλευτείτε τις χαρές που σας προσφέρει μια άδεια πόλη για να κάνετε άλλου είδους διακοπές!