Ξαφνικό διαζύγιο για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ - Η επίσημη ανακοίνωση

19.04.2024
Ξαφνικό διαζύγιο για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ - Η επίσημη ανακοίνωση
Ύστερα από 14 χρόνια γάμου, ένα διαζύγιο που ξάφνιασε.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξαν να βαδίσουν χωριστούς δρόμους, ύστερα απο΄14 χρόνια γάμου και 21 χρόνια κοινής ζωής.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής ελληνικής οικογένειας διαβάζουμε τα εξής:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας».

Τον Οκτώβριο η Τατιάνα είχε ευχηθεί με πολλή αγάπη στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του ενώ η τελευταία τους κοινή φωτογραφία στα social media ήταν για τις ευχές των Χριστουγέννων.

{https://www.instagram.com/p/Cx21WWvtRqU/}

{https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/}

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ζωή στην Ελλάδα, ο Νικόλαος, η αυτοκτονία του πατέρα της και η "Ανάσα" της!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Γκστάαντ της Ελβετίας το 2003 και αρραβωνιάστηκαν στις 28 Δεκεμβρίου 2009. Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

{https://www.instagram.com/p/CTAV5LjoBo6/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 22:02