Ο πρίγκιπας Louis έχει γενέθλια και ναι, η φωτογραφία του μπορεί να άργησε αλλά ήρθε

23.04.2024
Ο πρίγκιπας Louis έχει γενέθλια και ναι, η φωτογραφία του μπορεί να άργησε αλλά ήρθε
6 ετών γίνεται στις 23 Απριλίου του 2024 ο βενιαμίν της οικογένειας των Wales. Παρά τη μικρή αργοπορία, η μαμά Kate μοιράστηκε το νέο του πορτέτο.

Η Kate παραμένει απομονωμένη στο Amner Hall ακολουθώντας την προβλεπόμενη θεραπεία για τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα, όμως κάποιες παραδόσεις δεν τις σπάει. Η σημερινή έχει ως τιμώμενο πρόσωπο τον μικρότερο γιο της, και χαρά της ζωής (της) όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δημόσια, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018.

{https://www.instagram.com/p/Bh67OzAhqo0/}

Από τα πρώτα γενέθλια του πρώτου της παιδιού (με μερικές εξαιρέσεις στην πορεία) η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράζεται φωτογραφίες που έχει τραβήξει η ίδια για να γιορτάσει την εκάστοτε μέρα. Έτσι έκανε και φέτος, παρότι, βρίσκεται σε μία ειδική συνθήκη λόγω της υγείας της.

Η φωτογραφία του σκανταλιάρη Louis ήρθε κάπως καθυστερημένα, αλλά ήρθε, ανήμερα των γενεθλίων του. Συνήθως η ανάρτηση αυτή έρχεται ξημερώματα ή πολύ νωρίς το πρωί της γενέθλιας μέρας όμως αυτή η σημερινή ήρθε το μεσημέρι. Έστω!

«Ευτυχισμένα 6α γενέθλια πρίγκιπα Louis. Ευχαριστούμε για τις θερμές ευχές σήμερα», διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ στην υπογραφή βλέπουμε το όνομα της μαμάς «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Η Camilla γίνεται εξώφυλλο με μια φωτογραφία της Kate: Πεθερά και νύφη σε πλήρη και απόλυτη συνεργασία

Όσο για το μουτράκι του εορτάζοντα, τι να πει κανείς. Το στημένο αλλά τόσο γλυκό, ξεδοντιάρικο χαμόγελο του τρισχαριτωμένου Louis έρχεται το ίδιο αμήχανο όσο κάθε άλλου εξάχρονου οπουδήποτε στον κόσμο και μας κάνει να χαμογελάμε αβίαστα.

{https://www.instagram.com/p/C6GhkvDNg0H/}

Η φωτογραφία ενδέχεται να έχει τραβηχτεί κατά τις πρόσφατες διακοπές του Πάσχα, όπου η οικογένεια των Wales πέρασε ιδιωτικά, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην Kate να ανακτήσει δυνάμεις και να αναρρώσει μακριά από τον κόσμο και τα μίντια.

Μετά τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών, ο Απρίλιος έφτασε με χαρές για την Kate η οποία μετά τα γενέθλια του αδελφού της James και αυτά του γιου της, Louis έρχεται και η 13η επέτειος γάμου της με τον William στις 29 του μήνα.

Για την ιστορία, την περσινή επέτειό της ο διάδοχος και η σύζυγός του τη γιόρτασαν αγκαλιά στην εξοχή, όπως φάνηκε από τη φωτογραφία που επέλεξαν να μοιραστούν με την αφορμή. Για να δούμε ποια εικόνα θα μοιραστούν φέτος.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.04.2024 - 15:26