Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό της

30.04.2024
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό της
Η κάμερα πέτυχε την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο.

Η είδηση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία πριν από δυο μέρες. Το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους ύστερα από 6 χρόνια γάμου και 10 κοινής ζωής ενώ πάντα θα τους ενώνουν τα δύο παιδιά τους, η Σιένα και ο Μάξιμος.

Η απόφαση για τον χωρισμό είχε παρθεί αρκετά νωρίτερα όμως ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε να ανακοινωθεί τώρα, λίγο πριν από τις σχολικές γιορτές του Πάσχα ήταν, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις στο σχολείο των παιδιών.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος εντόπισε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο και θέλησε να πάρει κάποιο σχόλιο για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Εκείνη, βέβαια, χαμογελαστή και ευγενική, απέφυγε το παραμικρό, δηλώνοντας πως δεν έχει να δηλώσει κάτι.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Αθηνά Οικονομάκου μη σταματώντας το βήμα της, ούτε στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.04.2024 - 14:21