Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

02.05.2024
Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Υπήρξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα και φίλοι κολλητοί. Μέχρι που οι δρόμοι τους χώρισαν.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε πως νιώθει ότι φέτος η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει ακόμη μεγαλύτερη άνεση να σχολιάσει κάτι που την ενοχλεί.

«Νομίζω ότι πάντα το έκανα. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα πλέον που να αξίζουν ένα αυστηρό σχόλιο. Σκέψου τι θα λέγαμε στο ΦΜ και πριν, στο Tv Tiglon, δεν βάζαμε φρένο», απάντησε εκείνη με τον Γεωργιάδη να πιάνει το νήμα και να συνεχίζει λέγοντας πως με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είχαν αναπτύξει μια τηλεοπτική χημεία που έγραψε ιστορία.

«Ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα», παραδέχτηκε κι εκείνη ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσαμε να το ξαναδούμε ποτέ η απάντηση ήταν η εξής:

Φώτης Σεργουλόπουλος για τη διάρρευση του αριθμού του τηλεφώνου του: "Δεν έχω ζήσει μεγαλύτερο εφιάλτη"

«Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε. Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας το σκοπό που έχει στη ζωή του».

Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2024 - 15:31