Βασιλικά γεννητούρια: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα γίνει γιαγιά

10.04.2024
Βασιλικά γεννητούρια: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα γίνει γιαγιά
Ο πρίγκιπας Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa της Ιορδανίας περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας και η σύζυγός τους πρόκειται να γίνουν γονείς το καλοκαίρι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι σήμερα.

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Βασιλικές Υψηλότητές τους, ο διάδοχος του θρόνου Al Hussein Bin μπιν Abdullah ΙΙ και η πριγκίπισσα Rajwa Al Hussein περιμένουν το πρώτο τους μωρό αυτό το καλοκαίρι. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητές τους, τον Βασιλιά Abdullah Il και τη βασίλισσα Rania Al Abdullah, και εύχεται στον διάδοχο του θρόνου Al Hussein και την πριγκίπισσα Rajwa καλή υγεία και χαρά καθώς υποδέχονται το μωρό τους».

Ο πρίγκιπας Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2023 σε έναν, πραγματικά, ονειρεμένο γάμο.

{https://www.instagram.com/p/Cs9kUXiMeBL/?img_index=1}

Η Rajwa είναι 30ετών, γεννήθηκε στο Ριάντ και η μητέρα της είναι εξαδέλφη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Syracuse University και εργάστηκε ως αρχιτέκτονας στο Λος Άντζελες για λίγο καιρό. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκαν ή για τη σχέση τους, ο αρραβώνας της με τον Al Hussein ανακοινώθηκε το καλοκαίρι του 2022. Έναν χρόνο αργότερα έγινε ο γάμος και ακόμη έναν χρόνο μετά έρχεται ο/η διάδοχος!

crown-prince-hussein-rajwa-al-saif.jpeg

{https://www.instagram.com/p/Cs_xdDXoOHS/}

Λίγους μήνες πριν από τον γάμο του διαδόχου στο παλάτι της Ιορδανίας είχαν ακόμη έναν γάμο, αυτόν της πριγκίπισσα Iman, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jameel Alexander Thermiotis, ελληνικής καταγωγής, για την ιστορία, οπότε η βασίλισσα Ράνια, μία από τις πιο κομψές royals της εποχής της, περιμένει κι άλλες χαρές ως γιαγιά, σύντομα.

jordan.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2024 - 13:40