Προκάλεσε την τύχη σου φέτος τις γιορτές με οδηγό τ'αστρα

21.01.2009
Όλοι έχουμε την τάση κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να δοκιμάζουμε την τύχη μας. Ιδιαίτερα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο θέλουμε να ρισκάρουμε, έτσι για το καλό τη μέρας, αλλά και για να δούμε αν την καινούργια χρονιά η τύχη θα μας χαμογελάσει. Φέτος όμως ας έχουμε οδηγό τα άστρα.

Γιορτές, φώτα, στολισμένοι δρόμοι, ατμοσφαιρικά σπίτια, δώρα, αγάπη αλλά και τζόγος! Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν όλη τη χρονιά για να μπουν στο παιχνίδι και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, προκειμένου να νιώσουν αυτό το περίεργο ή συναρπαστικό συναίσθημα έντασης. Άλλοι μετατρέπουν το παιχνίδι σε θρίλερ, άλλοι παίζουν για το έθιμο χωρίς υψηλά ρίσκα και άλλοι ενδίδουν στην αγορά λαχείων. Όλοι έχουμε την τάση να δοκιμάζουμε την τύχη μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η τύχη των εορτών και κυρίως της Πρωτοχρονιάς απεικονίζει αυτή που θα έχουμε όλη την καινούργια χρονιά.

Ωστόσο, εμείς έχουμε ένα δυνατό όπλο: την αστρολογία, η οποία μπορεί να μας απαντήσει για το ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι όχι, μέχρι που μπορούμε να ρισκάρουμε, ώστε να μη μείνουμε ταπί και... ψύχραιμοι! Κι επειδή η τύχη δεν είναι μόνο ευλογία, αλλά και αποτέλεσμα των επιλογών μας,ας δούμε πώς μπορούμε να χτίσουμε τη δική μας. Ας αναζητήσουμε το ζώδιό μας και, ακόμη καλύτερα, τον ωροσκόπο μας, προκειμένου να πάρουμε μια ιδέα για το τι μας επιφυλάσσουν αυτές οι μέρες και για το πώς μπορούμε να προκαλέσουμε την τύχη μας.

Κριός. Προσοχή! Υπάρχουν και παγίδες: Παρότι είσαι παρορμητική και σου αρέσει να ρισκάρεις, αυτές τις γιορτές πρέπει να φανείς συντηρητική και να φυλάς τα νώτα σας, γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο μεγάλο λάθος, αποτέλεσμα του ενθουσιασμού σου. Η τύχη σου είναι πολύ παιχνιδιάρα και ακριβώς τη στιγμή που θα έχεις την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά μπορεί να σου δώσει τη χαριστική βολή. Μην παρασυρθείς από κάποια εύνοια και ποντάρεις αυξάνοντας το ρίσκο σου.

Ταύρος

Μόνο ο κόπος σας αποδίδει
Με τον Κρόνο στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την τύχη σας, μην περιμένετε «το μάννα εξ ουρανού». Ο τζόγος, το εύκολο κέρδος και γενικότερα όλα αυτά που ονειρεύεστε δεν θα χτυπήσουν τη πόρτα σας αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος θα ανταμείψει τους κόπους σας, την τιμιότητά σας, την εργατικότητά σας. Αν αποφύγετε τα ρίσκα, θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Αλλιώς, παίξτε για το καλό και, αν χάσετε, παρηγορηθείτε ότι μπορεί να κερδίζετε στην αγάπη!

Έχετε άστρο;
Επείγει να εκπαιδευτείτε στο να κάνετε θετικές σκέψεις! Μην αφήνετε το άγχος και τις ανασφάλειες να αμαυρώνουν την καλή σας διάθεση και να σας κάνουν απαισιόδοξους. Καθαρίστε το μυαλό σας και οραματιστείτε τα καλά του Θεού. Οι επενδύσεις σε τομείς που αφορούν τα οικολογικά προϊόντα, τη διατροφή, την καθαριότητα θα είναι αποδοτικές. Να θυμάστε ότι δεν βλάπτει να βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό στις συναλλαγές σας. Με την πολλή σκέψη μπορεί να χάσετε μοναδικές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φασούλι, το φασούλι γεμίζει το σακούλι

Η τύχη ναι μεν κρατάει και αυτές τις γιορτές την πόρτα της κλειστή, αλλά σας ανοίγει ένα παράθυρο, γεγονός που αξίζει τον κόπο να εκμεταλλευτείτε. Μην περιμένετε τα κέρδη να ρέουν, αλλά μια μικρή εύνοια με την ανάλογη απόδοση είναι στη σφαίρα του εφικτού. Μην ενδώσετε σε καμία επιπόλαιη τοποθέτηση υψηλού ρίσκου. Αν κάθε φορά παίζετε για ένα μικρό κέρδος, τελικά θα μαζέψετε το ποσό της νίκης!

Έχετε άστρο;
Από τη φύση σας είστε αισιόδοξοι, γι’ αυτό και προκαλείτε καλοτυχία στη ζωή σας. Ωστόσο, επειδή μερικές φορές είστε υπέρ το δέον παρορμητικοί, μπλέκεστε σε καταστάσεις που προκαλούν απώλειες και αργότερα συνειδητοποιείτε ότι θα μπορούσατε να τις έχετε αποφύγει, αρκεί να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Πρέπει να έχετε πάντα το μυαλό σας σε εγρήγορση. Αυτό είναι άλλωστε και το γερό χαρτί σας για την επιτυχία. Οι επενδύσεις στο χώρο της ψυχαγωγίας, σε αντικείμενα τέχνης ή σε πολύτιμα αξεσουάρ μπορεί να σας αποφέρουν πολλά κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δέχεστε τα χαμόγελα της τύχης

Επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια η τύχη σας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Αν σας αρέσει το παιχνίδι και δεν χάσετε εντελώς το μέτρο, θα κομίσετε κάποια αξιόλογα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο σας. Να θυμάστε ότι αυτές τις γιορτές είναι προτιμότερο να προκαλέσετε την τύχη σας με λαχεία, ΠΡΟΠΟ, στοίχημα και τέτοια, στα οποία ρισκάρετε λίγα, αλλά, αν είστε ένας από τους εκλεκτούς του σύμπαντος, μπορεί να κερδίσετε πολλά.

Έχετε άστρο;
Σταματήστε την γκρίνια. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε αρνητική ενέργεια, η οποία εξουδετερώνει την τύχη σας. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός σάς κάνει ανασφαλείς και αρκετοί δεν πιστεύετε ότι είστε οι εκλεκτοί, που θα έχετε σημαντικά οφέλη από τη ζωή. Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση και να κάνετε θετικές σκέψεις. Αν επενδύατε στον κινηματογράφο ή στο θέατρο, θα προκαλούσατε τα χαμόγελα της τύχης. Ωστόσο, μπορείτε να επενδύσετε και σε τράπεζες ή μεγάλους οργανισμούς.

ΛΕΩΝ
Η μοίρα σάς παίζει περίεργα παιχνίδια

Αν αυτές τις γιορτές δεν σας μπερδέψει η τύχη, δεν θα σας μπερδέψει ποτέ! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ποντάρετε στο εύκολο κέρδος και γενικότερα στον τζόγο. Ωστόσο, ενώ όλα θα δείχνουν ότι το καλό σας άστρο σας έχει εγκαταλείψει, θα γίνεται κάτι που θα ξαναγεμίζει τις τσέπες σας, αποδεικνύοντας ότι η τύχη έχει πολλά πρόσωπα και ότι δεν έρχεται πάντα από εκεί που την περιμένουμε. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, για να λάβετε τα σήματά της!

Έχετε άστρο;
Ο Τοξότης με κυβερνήτη του τον Δία είναι ο οίκος της τύχης σας! Συνήθως είστε ενθουσιώδης και κάνετε θετικές σκέψεις. Ωστόσο, είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και νομίζετε ότι οι άλλοι είναι σαν εσάς, γι’ αυτό δεν μπορείτε να δείτε τις παγίδες εκεί που υπάρχουν. Από τη φύση σας είστε τζογαδόροι και δεν ζείτε χωρίς ρίσκα, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά πρέπει να είστε περισσότερο συγκρατημένοι, ιδιαίτερα αν σας προσφέρουν «λαγούς με πετραχήλια»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιφατικές καταστάσεις

Η αντίφαση που βιώνετε αυτές τις γιορτές είναι μοναδική! Από τη μια, ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κλείνει τις πόρτες στην τύχη σας και σας βάζει στη διαδικασία να χτίσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε αποκλειστικά και μόνο με τον ιδρώτα σας. Από την άλλη, ο Δίας βρίσκεται στον οίκο της τύχης σας, τον Αιγόκερω, και προσφέρει ευκαιρίες. Η καλύτερη επιλογή είναι να μην ενδώσετε στον τζόγο και να περιμένετε τα όποια δώρα έχει να σας προσφέρει το σύμπαν, αποφασισμένοι να τα συντηρήσετε.

Έχετε άστρο;
Είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι και γνωρίζετε καλά ότι εσείς είστε αυτοί που καθορίζετε την τύχη σας, γι’ αυτό και -συνήθως- τα αποκτήματά σας είναι προϊόντα σκληρής δουλειάς. Αυτά που σας χρειάζονται είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, καθώς η τόση αυτοσυγκράτηση μερικές φορές σας βγαίνει σε κακό. Λίγο ρίσκο δεν βλάπτει. Αν επενδύσετε σε ακίνητα, θα βγείτε κερδισμένοι, ενώ για εσάς ασφαλής επιλογή είναι και οι εκδόσεις.

ΖΥΓΟΣ
Το καλό σας άστρο στέλνει λίγο φως

Η Αφροδίτη παρέα με τον Ποσειδώνα θα βρίσκονται στο ζώδιο της τύχης σας. Από τη μια, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τους παίκτες (Αφροδίτη), αλλά, από την άλλη, δεν θα λείψουν οι καταστάσεις τρόμου (Ποσειδώνας). Το καλύτερο είναι να ενδώσετε σε παιχνίδια χαμηλού ρίσκου και να είστε ήσυχοι ότι, ακόμη και αν κάνετε ένα λάθος, δεν θα έχετε να χάσετε τίποτε σπουδαίο. Να θυμάστε ότι από τις 5 Ιανουαρίου ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο, για να σας προσφέρει ένα χρόνο απίστευτης καλοτυχίας!

Έχετε άστρο;
Βάλτε περισσότερη τόλμη στη ζωή σας και αξιοποιήστε την ιδιότητά σας να βλέπετε μπροστά και να σκέφτεστε πρωτότυπους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ακόμη και οι πιο ακραίες ιδέες σας μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποδοτικές, καθώς ταιριάζουν τόσο πολύ στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη του Ουρανό, που καθορίζουν την τύχη σας, ώστε να κάνουν τη διαφορά. Η μόδα και η σύγχρονη τεχνολογία είναι οι χώροι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες εκπλήξεις
Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο της τύχης σας, τους Ιχθύς, και προκαλεί το ξαφνικό και αναπάντεχο. Παράλληλα, οι υπόλοιποι πλανήτες δεν είναι σε κόντρα με το καλό σας άστρο. Πάρτε λαχεία, ΛΟΤΤΟ, Τζόκερ και παίξτε για το πολύ μεγάλο κέρδος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας (Ουρανός). Αν το ωροσκόπιό σας το επιτρέπει, μπορεί να προκαλέσετε το θαύμα. Στον τζόγο να προσέχετε την τάση σας να εμπιστεύεστε εύκολα, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν.

Έχετε άστρο;
Έχετε την τάση να απαισιοδοξείτε, να παθαίνετε κρίσεις εσωστρέφειας με την παραμικρή αναποδιά και να μην πιστεύετε στην καλή σας μοίρα. Με λίγα λόγια, κλείνετε την πόρτα σας στην τύχη, που αγαπάει τους τολμηρούς και τους αισιόδοξους! Κατανικήστε την τάση να «τα βλέπετε μαύρα», πιστέψτε στους εαυτούς σας και να σκέφτεστε θετικά. Αν επενδύσετε στην τέχνη, στο θέατρο, στα εικαστικά, στη μουσική ή σε εταιρείες πετρελαιοειδών ή στη φαρμακοβιομηχανία, μπορεί να δρέψετε αξιόλογους καρπούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακόμη και μικρό, το κέρδος φέρνει χαρά
Αυτή την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος εκείνων ρισκάρουν εκ του ασφαλούς, προσβλέποντας σε ένα μικρό κέρδος! Σημασία έχει ότι θα έχετε τη χαρά της νίκης, που είναι το επιδιωκόμενο συναίσθημα όσων παίζουν τυχερά παιχνίδια. Να θυμάστε ότι οι πραγματικά τυχεροί της περιόδου θα είναι αυτοί που θα δουλέψουν σκληρά, καθώς το σύμπαν θα τους ανταμείψει, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες μέσα στο 2009.

Έχετε άστρο;
Είστε οι πιο τζογαδάροι του ζωδιακού! Θέλγεστε από το ρίσκο, που -στους περισσότερους- προκαλεί έντονα συναισθήματα, καθώς είστε ανταγωνιστικοί και νιώθετε επιτακτικά την ανάγκη της νίκης. Ωστόσο, πρέπει να αποδεχθείτε ότι η απώλεια είναι μέσα στο παιχνίδι και να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να υπάρξει χώρος για τη λογική. Αποδοτικές θα είναι οι επενδύσεις στη χαλυβουργία, στις τεχνικές εταιρείες, σε εταιρείες μετάλλων και μαρμάρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι τυχεροί!
Αυτές τις γιορτές λάμπει το δικό σας άστρο! Ο Δίας, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για να μας προσφέρει τα συμπαντικά αγαθά, βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει πολλή τύχη. Εσείς που είστε μετρημένοι, συνετοί και πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την καλή σας μοίρα, καθώς θα κάνετε παιχνίδι στρατηγικής. Μάλιστα, εσείς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να ενδώσετε ακόμα και σε πιο τολμηρές καταστάσεις...

Έχετε άστρο;
Η Αφροδίτη, που κυβερνάει τον Ταύρο, είναι ο πλανήτης της καλοτυχίας σας, μιας και συμβολίζει μία από τις κοσμικές αρχές που αποτελούν τα δώρα του σύμπαντος προς τους ανθρώπους. Θα έλεγα ότι ο συνδυασμός σας είναι τέλειος, καθώς αφενός η τύχη στα τυχερά παιχνίδια και όχι μόνο είναι με το μέρος σας και αφετέρου είστε προσγειωμένοι, σκέφτεστε τις κινήσεις σας και έχετε στρατηγική, ακόμη και όταν ενδίδετε στον τζόγο. Οι επενδύσεις σε spa, κέντρα αισθητικής, εστιατόρια θα αποφέρουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παίζετε κρυφτό με την τύχη σας
Αυτές οι γιορτές θα αποδειχθούν περίεργες για όσους αποφασίσετε να ενδώσετε στον τζόγο. Από τη μια, θα αυξηθούν τα έξοδά σας ή θα χάνετε μικροποσά και θα νιώθετε πιεσμένοι οικονομικά, αλλά, από την άλλη, θα συμβαίνει κάτι απρόσμενο και θα σας αποφέρει κέρδη. Είναι προτιμότερο να μην προκαλέσετε την τύχη σας και να αφήσετε το σύμπαν να σας προσφέρει τα δώρα του. Να θυμάστε ότι από τις 5 Ιανουαρίου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σαςν για να σας ανακηρύξει τους τυχερούς του 2009!

Έχετε άστρο;
Συνήθως ο τζόγος δεν σας αφορά, εκτός αν υπάρξει κάποια παρέα που θα σας βάλει στο παιχνίδι, στο οποίο θα ενδώσετε περισσότερο για τη χαρά της ομάδας παρά για τη νίκη. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς να το σκέφτεστε, γοητεύετε την τύχη, που δεν σας εγκαταλείπει, καθώς είστε θετικοί και αισιόδοξοι, βλέπετε μπροστά και, κυρίως, έχετε στρατηγικά σχέδια. Θα έχετε πολλά κέρδη, αν επενδύσετε στον Τύπο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο εμπόριο.

ΙΧΘΥΕΣ
Όλα παίζονται...
Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου, αν δεν πάρετε μεγάλα ρίσκα, θε βγείτε κερδισμένοι. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 7 μέχρι τις 9 Μαρτίου είστε πολύ τυχεροί και καλό θα ήταν να πάρετε λαχεία, Τζόκερ και τέτοια, γιατί κάποιοι από εσάς θα είναι οι εκλεκτοί, των οποίων η ζωή θα αλλάξει. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 10 μέχρι τις 13 να προσέχετε, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι μετά τις 14 είστε αρκετά τυχεροί, αλλά πρέπει να επιστρατέψετε τη λογική σας, γιατί είστε πολύ ενθουσιώδεις.

Έχετε άστρο;
Συνήθως δεν προκαλείτε την τύχη σας, παίρνοντας μεγάλα ρίσκα. Σας αρέσει να βαδίζετε στα σίγουρα και εκτονώνετε τον ενθουσιασμό σας σε άλλους τομείς. Ωστόσο, αποζητάτε την οικονομική ασφάλεια, καθώς είστε άτομα που νιώθετε άνετα όταν πιστεύετε ότι δεν απειλείστε από το μέλλον. Αν στη συνταγή σας βάλετε περισσότερη τόλμη και σαφώς πιο θετική αντιμετώπιση, το κέρδος σας θα είναι μεγάλο. Επενδύστε σε ακίνητα, είδη οικιακής χρήσης, στη ναυτιλία, στα θαλάσσια σπορ.

Από τη ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ