Φενγκ σούι για γεμάτο πορτοφόλι

16.09.2008
Όλοι θέλουμε να είναι πάντα γεμάτο το πορτοφόλι μας και το φενγκ σούι υπόσχεται να μας βοηθήσει.

Όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα γεμάτο πορτοφόλι και αρκετά χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Το φενγκ σούι υπόσχεται να μας βοηθήσει και σε αυτό. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Σας αρέσει το πορτοφόλι σας;
Αν δεν σας αρέσει, τότε σίγουρα δεν θα είναι ποτέ γεμάτο. Το πορτοφόλι σας είναι ένας μόνιμος σύντροφος, το έχετε πάντα μαζί σας όλη μέρα, οπότε καλό είναι να τρέφετε θετικά αισθήματα απέναντί του. Αν δεν σας αρέσει αυτό που έχετε, τότε αγοράστε ένα καινούργιο σε χρώμα και σχέδιο που να είναι της αρεσκείας σας.

Ξεκαθαρίστε τα άχρηστα
Αδειάστε εντελώς το πορτοφόλι σας και κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα. Το πορτοφόλι πρέπει να έχει χώρο για να δεχτεί τα λεφτά. Αν είναι παραγεμισμένο με παλιές κάρτες, αποκόμματα, αποδείξεις, χαρτάκια κάθε λογής, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν το φροντίζετε σωστά. Αν θέλετε να γεμίσει το πορτοφόλι σας, φροντίστε να κάνετε χώρο.

Καθαρίστε την ενέργεια
Πριν ξαναβάλετε μέσα όσα πράγματα αποφασίσατε ότι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε, κάντε έναν ενεργειακό καθαρισμό στο πορτοφόλι σας. Αφήστε το μερικές ώρες στον ήλιο για να απορροφήσει θετική ενέργεια και στη συνέχεια περάστε το με ένα βαμβάκι όπου θα έχετε ρίξει μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο από λεμόνι.

Απλοποιήστε το πορτοφόλι σας
Βάλτε μέσα όσα πράγματα ξέρετε ότι θα χρειαστείτε άμεσα. Αγοράστε ένα πορτοφόλι με αρκετά χωρίσματα και τακτοποιήστε μέσα τα πράγματα με λογική σειρά. Οσο πιο ελαφρύ είναι τόσο πιο θετική ενέργεια θα έχει.

Τοποθετήστε τακτικά τα χαρτονομίσματα
Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το χρήμα επηρεάζει την οικονομική μας κατάσταση. Δείξτε σεβασμό στο χρήμα για να έχετε πάντα όσο χρειάζεστε.

Το χρώμα του χρήματος
Το χρώμα του πορτοφολιού σας επηρεάζει το υποσυνείδητό σας και τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα. Το κόκκινο σας ενθαρρύνει να ξοδεύετε ασυλλόγιστα, ενώ το καφέ είναι υπερβολικά συντηρητικό. Το πράσινο θεωρείται το ιδανικό χρώμα για ένα πορτοφόλι, γιατί είναι το χρώμα της αφθονίας και της ανάπτυξης.

Γεμίστε το πορτοφόλι με αφθονία
Φροντίστε να κρατάτε πάντα ένα τυχερό χαρτονόμισμα που δεν θα ξοδέψετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τυχερό σύμβολο όπως ένα μάτι, ένα τριφύλλι, ένα πέταλο, ή έναν μικρό κρύσταλλο κιτρίνη, που ευνοεί τα οικονομικά.

Θετικές σκέψεις
Κάντε πάντα θετικές σκέψεις για το πορτοφόλι και το περιεχόμενό του. Επαναλάβετε νοερά στον εαυτό σας «το πορτοφόλι μου είναι πάντα γεμάτο, το χρήμα έρχεται εύκολα στο πορτοφόλι μου».