Η πρώτη νέα Σελήνη του 2024 είναι στον Αιγόκερω - Τι σημαίνει αυτό για το δικό σου ζώδιο

11.01.2024
Η πρώτη νέα Σελήνη του 2024 είναι στον Αιγόκερω - Τι σημαίνει αυτό για το δικό σου ζώδιο
Το πρώτο νέο φεγγάρι για το νέο έτος αναμένεται να ανατείλει στις 11ης Ιανουαρίου. Ιδού τι να περιμένουμε σε γενικές γραμμές.

Απόψε το βράδυ θα γίνει ορατό και στον ουρανό της Ελλάδας το πρώτο νέο φεγγάρι για το 2024. Ο κύκλος αυτού του φεγγαριού θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιανουαρίου με την πανσέληνο του μήνα που έρχεται με το όνομα Σελήνη του Λύκου.

Στον Αιγόκερω ξεκινά την πορεία του αυτό το καινούριο φεγγάρι, πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια αυτού του ισχυρού ζωδίου της Γης αναμένεται να εγχυθεί στον κόσμο καθώς ευθυγραμμίζεται με τους πλανήτες στην αυγή αυτής της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο Αιγόκερως, το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι αυτός που κυβερνά την κοινωνία και τις δομές της, τη φιλοδοξία, τους επαγγελματικούς στόχους και τα πρόσωπα εξουσίας.

Ο διάσημος αστρολόγος Kyle Thomas αποκαλύπτει στο PEOPLE πως «Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις συλλογικά τη δόνηση του είναι να σκεφτείς τους επαγγελματικούς σου στόχους για τη χρονιά και να αρχίσεις να αναλαμβάνεις δράση για να ωθήσεις τα πράγματα υπέρ εσού». Λέει ακόμη πως η νέα σελήνη «θα φέρει ενθουσιασμό, εκπλήξεις και πολλά νέα ξεκινήματα από το πουθενά».

Επιπλέον, ο Thomas - ο οποίος είναι γνωστός για την κοσμική καθοδήγησή του σε διασημότητες, στελέχη επιχειρήσεων και εξέχοντες influencers - προβλέπει: «Οι καταστάσεις, τα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα που ξεκινούν τώρα θα είναι ξανά στο μυαλό σου κοντά στην πανσέληνο της 22ας Ιουνίου και της 21ης ​​Ιουλίου».

Για να μάθεις τι σημαίνει με βάση το ζώδιό σου η νέα σελήνη του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις προτάσεις του Thomas, διαβάστε παρακάτω!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ώρα για επαγγελματικά άλματα, Κριέ! Ο Thomas υποστηρίζει ότι η ενέργεια που νιώθεις από αυτή τη νέα σελήνη θα «ανοίξει μια πόρτα στη ζωή σου για να πετύχεις περισσότερα» το επόμενο έτος, ιδιαίτερα όσον αφορά τις επαγγελματικές εξελίξεις.

«Ενώ οι προαγωγές, τα βραβεία, οι νέες προσφορές εργασίας ή η ευνοϊκή αναγνώριση μπορεί να έρθουν πολύ σύντομα, το πιο σημαντικό να χρησιμοποιήσεις αυτήν την κοσμική ενέργεια για να αναλάβεις την ηγεσία και να δείξεις στον κόσμο τη δύναμή σου», συνεχίζει τονίζοντας, δηλαδή πως αυτό που θα συμβεί είναι στο χέρι του καθένα!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ήρθε η ώρα να πετάξεις, Ταύρε! Ο Thomas προβλέπει ότι η νέα σελήνη «θα σου δώσει ενέργεια να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και να ρισκάρεις», παρά την επιθυμία να παραμείνεις «ασφαλής» στη ζώνη άνεσής σου. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείς «ένα κύμα ορμής για να κοιτάξεις πιο μακριά στον ορίζοντα», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον Thomas οι Ταύροι πρέπει να εμπιστευτούν αυτό που καλεί το πνεύμα τους αυτή τη στιγμή, είτε αυτό είναι επιπλέον ακαδημαϊκές γνώσεις, είτε ο προγραμματισμός των πιο συναρπαστικών διακοπών! Δεν ακούγεται κι άσχημο!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ας γνωριστούμε, Δίδυμε. Σύμφωνα με τον Thomas, η νέα σελήνη «σε ενθαρρύνει να εμπιστευτείς τους άλλους, να είσαι ευάλωτος στις ανταλλαγές σου και να μάθεις καλύτερα πώς να μοιράζεσαι». Αυτή η οικεία ενέργεια θα μπορούσε να «απαιτεί περισσότερη βοήθεια από συνεργάτες στην επιχείρηση ή συντρόφους στην αγάπη», υπογραμμίζει.

Η Νέα σελήνη θα μπορούσε ακόμη και να σε κάνει να σκεφτείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από τη δουλειά σου (ίσως εκείνη την αύξηση που συζητάς εδώ και καιρό), όμως όποιο κι αν είναι αυτό που σε καλεί να κάνεις η ενέργεια αυτού του φεγγαριού, «θα έχεις το σύμπαν στο πλευρό σου, αρκεί να αναλάβεις μια κάποια δράση». Σκέψου το.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η «ένωση» θα είναι στο μυαλό τώρα, Καρκίνε. Ο Thomas προβλέπει ότι η νέα σελήνη του Ιανουαρίου θα «πυροδοτήσει την αίσθηση της σύνδεσής σου με τους άλλους», ειδικά με «συντρόφους στα επαγγελματικά και τα προσωπικά».

Σύμφωνα με τον Thomas «οι δεσμεύσεις θα μπορούσαν να είναι στο πάνω μέρος του μυαλού σου» και μπορεί να σε κάνουν να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, ενώ σημειώνει ότι αυτή θα ήταν τεχνικά «μια ιδανική στιγμή για αρραβώνα ή γάμο», συμβουλεύει να περιεμένεις μέχρι μετά τον Φεβρουάριο.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τομέα των σχέσεών σου, εξηγεί ο Thomas εξηγώντας πως αυτό μπορεί να «σε συνδέει με έναν πρώην» ή ακόμα και απλώς να κάνει «κάθε σημαντική υπόσχεση» να «μη λειτουργήσει» στο τέλος.

Αν δεν είσαι σε σχέση, Καρκίνε, ο Thomas λέει ότι τώρα είναι η στιγμή για τους singles να προσελκύσουν κάποιον με μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ήρθε η ώρα να «σηκωθείς απ' τ' αβγά σου», Λέων! Σύμφωνα με τον Thomas η νέα σελήνη του Ιανουαρίου θα «ενεργοποιήσει τον τομέα της παραγωγικότητάς σου» τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Αυτό θα πρέπει να αυξήσει τον ρυθμό της ζωής σου καθώς αναλαμβάνεις περισσότερα έργα και ευθύνες στη ζωή και στην εργασία», εξηγεί, προσθέτοντας πως «Αν είσαι χωρίς δουλειά, ψάξε για δουλειά τις μέρες που ακολουθούν αυτό το νέο φεγγάρι».

Ο Thomas υποστηρίζει επίσης πως αυτή είναι «μια ευνοϊκή στιγμή για να επαναφορτίσεις τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή και τους στόχους υγείας για το επόμενο έτος».

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Πρόσθεσε λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σου, Παρθένε! Ο Thomas λέει ότι η νέα σελήνη θα σου δώσει ενέργεια για να διασκεδάσεις περισσότερο και να το απολαύσεις με την ψυχή σου, ενώ προσθέτει πως «Ο ρομαντισμός θα ευνοηθεί πολύ καθώς σίγουρα θα έχεις διάθεση για αγάπη».

Εάν είσαι ελεύθερη φαίνεται πως υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείς κάποιον που ταιριάζει στον «τύπο σου» με το πάθος να... ξεχειλίζει μάλιστα. Σύμφωνα με τον Thomas, το άτομο θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια πρώην φλόγα ή κάποιος που έχεις γνωρίσει παλιότερα, αν και προειδοποιεί: «Απλώς μην δεσμευτείς ή μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις με την Ανάδρομη Αφροδίτη».

«Η δημιουργικότητα και η γονιμότητα ευνοούνται επίσης πολύ για τους Παρθένους αυτή τη στιγμή», προσθέτει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι, Ζυγέ. Ο Thomas λέει ότι αυτή η νέα σελήνη θα σε κάνει να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου, καθώς «ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού, της οικιακής ζωής και της οικογένειάς» γεγονός που ενεργοποιεί και την όποια σκέψη για μετακόμιση.

Σε άλλο σημείο της πρόβλεψής του, ο Thomas αναφέρει πως «μια οικογενειακή κατάσταση πιθανότατα να εμφανιστεί τώρα» προτρέποντας τους Ζυγούς να εστιάσουν στο να έρθουν πιο κοντά με τους συγγενείς τους ακόμη και αυτούς που μπορεί να μην έχουν δει εδώ και αρκετό καιρό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ήρθε η ώρα να ακουστείς, Σκορπιέ! Ο Thomas προβλέπει ότι ο μήνας του Ιανουαρίου θα ενεργοποιήσει τον τομέα της επικοινωνίας και των ταξιδιών ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή την εκμάθηση μιας καινούριας γλώσσας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη έχει τη δυνατότητα να σε κάνει «μαγνήτη για χρήματα», οπότε ας έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κα΄θε είδους... εξαργύρωση. Επιπλέον, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο μπορεί να βοηθήσει να ορίσεις την οικονομική σου ζωή για το επόμενο έτος! Ως εκ τούτου καλό είναι να αξιολογήσεις τον προϋπολογισμό σου και να βρείς τρόπους να αυξήσεις τον πλούτο σου».

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Η πιο σημαντική νέα σελήνη του χρόνου εμφανίζεται για τους Αιγόκερους τώρα, καθώς πέφτει στο ζώδιό σας! Ο Thomas λέει να εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα που ακολουθεί αυτό το φαινόμενο «για να αναλάβετε δράση για να χτίσετε τη ζωή των ονείρων σας και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω».

«Μπείτε στη δύναμή σας, εμπιστευτείτε τα εσωτερικά σας κίνητρα και αδράξτε την ημέρα», προσθέτει. «Θα βρείτε περισσότερη τύχη με το μέρος σας».

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Βάλε τον εαυτό σου πρώτο, Υδροχόε! H νέα σελήνη θα σου δώσει ενέργεια για να ξεκουραστείς, να επαναφορτιστείς και να χαλαρώσεις, ενώ την ίδια στιγμή θα σε ενθαρρύνει να «κατεβάσεις» ένα σωρό ιδέες και να οραματιστείς τι θα ήθελες να κάνεις το επόμενο έτος.

Ξεκίνησε να εργάζεσαι για συγκεκριμένους στόχους που ξέρεις ότι θα χρειαστούν επιπλέον χρόνο για να πραγματοποιηθούν.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Γιόρτασε την καλή ζωή, Ψαράκι καθώς αυτή η φάση του φεγγαριού του Ιανουαρίου είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με φίλους τόσο προσωπικά όσο και διαδικτυακά. Ειδικά στον δεύτερο τομέα χρειάεται μεγαλύτερη δραστηριοποίηση.

Άνοιξε τα μάτια σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ψάχνεις να ανακαλύψεις επαφές που μπορούν να ανοίξουν την πόρτα στις φιλοδοξίες σου, ενώ σε αυτό τον χώρο μπορεί αυτό τον μήνα να βρείς επιλογές και σε προσωπικό επίπεδο αν είσαι ελεύθερος/η.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.01.2024 - 15:57