Τι φέρνει ο Ιανουάριος για κάθε ζώδιο

04.01.2024
Τι φέρνει ο Ιανουάριος για κάθε ζώδιο
Εκτός από τα κρύα που αναμένονται όπου νά' ναι, ιδού μια γεύση του τι επιφυλλάσσουν τ' άστρα για κάθε ζώδιο τον πρώτο μήνα του 2024,

Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ετοιμάσου να βρεις τον εαυτό σου Κριέ. Τα όνειρά σου παίρνουν τον δρόμο τους τον Ιανουάριο, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένεις άμεση επιτυχία. Η αντοχή και η συνέπειά σου δοκιμάζονται από τον Άρη, ο οποίος στρέφει τη δράση του προς την καριέρα σου από τις 4 Ιανουαρίου και μετά. Επιβεβαίωσε τον εαυτό σου με επαγγελματισμό και έλεγχο και μην ξεκινήσεις κανένα έργο που δεν θέλεις να ολοκληρώσεις.

Η εποχή του Υδροχόου φτάνει στις 20 Ιανουαρίου και σε φέρνει πιο κοντά με ομοϊδεάτες σου. Ωστόσο, μην επιτρέπεις στις κοινωνικές πιέσεις να σε απομακρύνουν από αυτά που μπορεί να αντιπαθούν οι άλλοι. Γιόρτασε την ατομικότητά σου!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Μια νέα αρχή σε περιμένει τον Ιανουάριο, αλλά πρέπει να αλλάξεις την οπτική σου και να έχεις αρκετή πίστη στον εαυτό σου για να την αδράξεις. Κράτα την αισιοδοξία και ξεφορτ΄ώσου την αρνητικότητα. Η φωτεινότητα της προοπτικής σου θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις ουσιαστικές φιλοδοξίες, περιπέτειες και εκδηλώσεις προς τις οποίες πρέπει να προχωρήσεις.

Μόλις ο ανάδρομος Ουρανός τελειώσει στο ζώδιό σου στις 27 Ιανουαρίου, αγκάλιασε στιγμές αβεβαιότητας αντί να φοβάσαι την αλλαγή. Συνέχισε να ανυπομονείς, Ταύρε. Η επιτυχία βρίσκεται στο μέλλον σου, όχι στο παρελθόν σου.

Ζώδια και... χρήμα: Τι περιμένει κάθε ζώδιο το 2024 ως προς τα οικονομικά

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, Δίδυμε. Μόλις το τέλος του ανάδρομου Ερμή την 1η Ιανουαρίου ξεκαθαρίσει κάθε σύγχυση και παρεξηγήσεις, άρχισε να σκέφτεσαι το μέλλον. Σκέψου πού βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα χρόνο από τώρα και αποφάσισε πού πρέπει να επενδύσεις τον χρόνο, την προσπάθεια και την ενέργειά σου για να ζωντανέψεις τα οράματά σου.

Ξεκίνα να επενδύεις τα χρήματα που έχεις αποταμιεύσει και μην παραβλέπεις ευκαιρίες να αναπτύξεις εμπιστοσύνη και οικειότητα στις σοβαρές συνεργασίες σου. Φρόντισε να κινείσαι σταθερά και να αποφεύγεις τα ριψοκίνδυνα στοιχήματα, ώστε να παραμείνεις πιστή στον στόχο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ορισμένες σχέσεις είναι χτισμένες για να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, γαλούχησε τη δική σου. Πάρε το προβάδισμα στην καθοδήγηση του καλύτερου φίλου, εραστή και επιχειρηματικού συνεργάτη σου μέσα από νέες προκλήσεις, δείξε την ισχυρή, αξιόπιστη και προστατευτική πλευρά σου και να είσαι παρούσα όταν οι άνθρωποι σε χρειάζονται χωρίς να κρατάς σκορ.

Η ωριμότητα και η σοφία σου θα εκτιναχθούν στα ύψη, επιτρέποντάς σου να χειρίζεσαι με αυτοπεποίθηση το δράμα και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις, ακόμα κι αν η καρδιά σου είναι βαθιά εμπλεγμένη στην κατάσταση. Ωστόσο, πρόσεξε να μην απομονωθείς. Μην προσποιείσαι την ευτυχία. Αξίζεις επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Όλα όσα χτίζεις προς τον Ιανουάριο χρειάζονται να πάρουν τον χρόνο τους. Μην περιμένεις στιγμιαία ικανοποίηση. Η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί στην πορεία. Ευτυχώς για εσένα, ο επιμελής Άρης είναι στο πλευρό σου καθώς κινείται στον εργασιομανή Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου. Αντιμετώπισε πρώτα τις πιο δύσκολες προτεραιότητές σσου, προσέγγισε τις εργασίες που σου φαίνονται ασήμαντες και δεν θα χρειαστεί να τις επαναλάβεις στο μέλλον.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Μην δίνεις σημασία στο αν οι άνθρωποι υποτιμούν τα υψηλά σου στάνταρ. Καθώς ακολουθείς μια ώριμη προσέγγιση στα ραντεβού, προστάτεψε την καρδιά σου από άτομα που δεν σκοπεύουν να μείνουν πίσω. Να είσαι σταθερή με τα όριά σου για να διασφαλίσεις ότι οι σχέσεις που αναπτύσσεις είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Όταν η σεζόν του Υδροχόου ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου, θα ονειρευτείς δημιουργικές πλευρές - αλλά έχε στον νου σου ότι τα νεύρα σου θα σε πείσουν ότι οι ιδέες σου είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Μόλις ξεπεράσεις τα εμπόδια του φόβου, όλα είναι πιθανά.

10 πράγματα που καλό είναι να αφήσεις πίσω σου το 2023 - Θ' αλλάξει η ζωή σου

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Το να θέσεις τα νέα σου προγράμματα κάτω από τη νέα σελήνη του Αιγόκερου στις 11 Ιανουαρίου θα σε κάνει να ριχτείς στη δουλειά από πολύ νωρίς. Η συγκέντρωση κεφαλαίων θα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα θέλεις να αναβαθμίσεις την κατάσταση διαβίωσής σου. Ο χειρισμός οικογενειακών θεμάτων θα σεκρατήσει επίσης απασχολημένη, ενώ μπορεί να αναλάβεις την ευθύνη για την επίλυση προβλημάτων άλλων ανθρώπων.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Η εποχή του Υδροχόου φτάνει στις 20 Ιανουαρίου, ενθαρρύνοντάς σε να μειώσις το άγχος σου αφήνοντας τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη να λάμψει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Δεν χρειάζεται να είναι όλα τόσο σοβαρά. Ρίξε τους τόνους του αφεντικού, Σκορπιέ, και μάθε να οδηγείς τους άλλους με ένα ευγενικό αλλά διεκδικητικό χέρι. Η άκαμπτη εστίασή σου θα σε κρατήσει σε καλό δρόμο αυτόν τον Ιανουάριο, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να εξασκείς την επίγνωση του τι σε κρατάει προσγειωμένο.

Καθώς ο μήνας προχωρά, η επιτυχία θα είναι δική σου εάν είσαι αρκετά θαρραλέος να ενεργείς ανεξάρτητα αντί να λυγίζεις στις προσδοκίες των άλλων.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Καλά νέα, Τοξότη! Από ε΄δω και πέρα θα προοδεύσεις με αισιοδοξία, πίστη και ενθουσιασμό για τις περιπέτειες που σε περιμένουν. Ποιο είναι το παιχνίδι σου; Δημιούρηγσε έναν υγιή προϋπολογισμό για τον μήνα και δες εάν υπάρχουν επιπλέον τρόποι για να φέρεις περισσότερα έσοδα.

Η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί εάν είσαι συνεπής, οργανωμένος και αφοσιωμένος στο να παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες. Καλό είναι να ελέγχεις πού περιπλέκεις υπερβολικά τα πράγματα. Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να αναζωογονούν το μυαλό σου από τις 20 Ιανουαρίου, δεν θα λείψουν οι ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς έξω από το κουτί.

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Μια σειρά από πλανήτες παρατάσσονται στο ζώδιό σου για να σε εμποτίσουν με σοφία, δύναμη και κατεύθυνση. Απόλαυσε την ενδυναμωμένη ενέργεια της νέας σελήνης του Αιγόκερου στις 11 Ιανουαρίου και οραματήσου την επόμενη κίνησή σου. Ποια μακροπρόθεσμα έργα έχεις μπροστά σου; Καθώς ο μήνας εξελίσσεται, τόσο θα αλλάξουν σταδιακά οι προτεραιότητές σου.

Δώσε προσοχή στις αλλαγές που προκαλούν στην ερωτική σου ζωή. Η απροσδόκητη άφιξη ενός γοητευτικού ξένου θα μπορούσε να ταράξει τα σχέδια και τις προσδοκίες σου. Φυλάξου

Πώς υποδέχτηκαν οι celebrities το 2024 στα social media

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Η ξεκούραση είναι εξίσου σημαντική με τη δουλειά, Υδροχόε. Η αρχή του μήνα σου προσφέρει μια πρόκληση να επιβραδύνεις πριν καείς. Ο χρόνος που αφιερώνεις σε ουσιαστική μοναξιά θα σε επαναφορτίσει ενόψει της σεζόν σου, η οποία ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου.

Αναζωογονήσου με φρέσκες ιδέες, πέταξε έξω το βιβλίο κανόνων και πειραματήσου με νέες ευκαιρίες. Ακολούθησε τη ροή, αλλά φρόντισε και τον εαυτό σου – η προσωπική σου ανάπτυξη θα μπορούσε να επιβαρύνει τις σχέσεις σου εάν τα αγαπημένα σου πρόσωπα αισθάνονται ότι έχουν μείνει πίσω ή υποτιμημένα.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η χαμένη σου έμπνευση επιστρέφει επιτέλους, επιτρέποντάς σου να ανακτήσεις την αντοχή και να συνδεθείς με έναν βαθύτερο σκοπό. Η φανερή μαγεία της νέας σελήνης στον Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου είναι η τέλεια στιγμή για να σπείρεις σπόρους που θα κάνουν τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαλαρώσει στην παρέα των φίλων που σας γνωρίζουν καλύτερα.

Ο μήνας τελειώνει με αυξανόμενες εσωτερικές πιέσεις που θα σε αναγκάσουν να πάρεις στα σοβαρά την υγεία σου. Θυμήσου, η ευημερία σου πρέπει να είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.01.2024 - 09:22