Πρωτοχρονιά 2024: Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να ζήσουν την πιο ρομαντική παραμονή

28.12.2023
Πρωτοχρονιά 2024: Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να ζήσουν την πιο ρομαντική παραμονή
Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος και αυτής της χρονιάς έχει αρχίσει και, όπως φαίνεται, για κάποιους ίσως κρύβει μια νέα αγάπη!

Στις 30 Δεκεμβρίου ο Ερμής σταματά την 4μηνη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και καθώς θα ενταθούν τα πράγματα ως προς την άνεση, την ταχύτητα και τη σταθερότητα, η οικειότητα θα δυναμώσει επίσης, γεγονός που που θα δώσει στον καθένα μία τυχερή μέρα πριν από την έλευση του Νέου Έτους.

Δεδομένου ότι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι βιώνουν ανάδρομο Δία στα κομμάτια του γενέθλιου χάρτη τους που είναι υπεύθυνα για τις σχέσεις, θα είναι ευκολότερο γι 'αυτούς να προχωρήσουν με κάπως πιο αισιόδοξες προβλέψεις επί προσωπικού και... ρομαντικού!

Ιδανικοί προορισμοί της Βόρειας Αμερικής ανάλογα με το ζώδιό σας

Ιδού λοιπόν οι προβλέψεις για αυτά τα τρία ζώδια πιο συγκεκριμένα:

Ταύρος

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δίας θα προχωρήσει επιτέλους στον πρώτο σας Οίκο, αυτόν της έκφρασης και ταυτότητας. Με τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας να προχωρά ξανά στο ζώδιό σας, θα είναι πιο εύκολο να δώσετε προτεραιότητα στις απολαύσεις παντός είδους. Ο ρομαντισμός, η οικειότητα και η κοινωνικοποίηση μπορεί να ήταν ένας αγώνας τους τελευταίους μήνες, αλλά τώρα, θα προσελκύετε κάθε είδους νέους ανθρώπους και ευκαιρίες. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η τύχη σας έχει γυρίσει εντελώς!

Σκορπιός

Καθώς οι σταθμοί του Δία κατευθύνονται στον έβδομο οίκο, αυτό των σχέσεών σας, θα έχετε νέες ευκαιρίες για ρομαντισμό, επαφές και δημιουργία στενών δεσμών. Τους τελευταίους μήνες, ήταν δύσκολο να δείτε τις δυνατότητες στις τρέχουσες ερωτικές σας σχέσεις, αλλά καθώς ο Δίας αυξάνεται σε ταχύτητα, θα παρατηρείτε κάποιες εξελίξεις στη δυναμική σας με τους άλλους. Αν και αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι λεπτές στην αρχή, η νοοτροπία σας σχετικά με την οικειότητα με τους άλλους αλλάζει τώρα προς το καλύτερο.

Τα 4 ζώδια που θα τους πάρει πολύ καιρό να παραδεχτούν ότι τους αρέσεις

Αιγόκερως

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Δίας θα σταθμεύσει απευθείας στον Ταύρο, προσφέροντας επέκταση και νέες ευκαιρίες για να βγείτε ραντεβού, να συναναστραφείτε νέο κόσμο και να διασκεδάσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να επιδοθείτε στις απολαύσεις της ζωής – αλλά τώρα, θα είναι πιο εύκολο να χαλαρώσετε! Έχετε ήδη κάποιον που σας φαίνεται πιθανό να μετατραπεί σε μακροχρόνιο σύντροφο; Αν ναι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να ασχολείστε με περισσότερα χόμπι και δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά. Μετά από μια τόσο πολυάσχολη χρονιά, το αξίζετε, Αιγόκεροι.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.12.2023 - 14:36