Ανάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου: Πώς επηρεάζει τη συναισθηματική σου σχέση σύμφωνα με το ζώδιο σου

14.09.2022
Ανάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου: Πώς επηρεάζει τη συναισθηματική σου σχέση σύμφωνα με το ζώδιο σου
Από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής είναι ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να έχεις λίγη περισσότερη υπομονή από ότι συνήθως, τις επόμενες εβδομάδες έως τις 2 Οκτωβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων του σεξ και των σχέσεων. Παρακάτω θα διαβάσεις πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τη συναισθηματική σου σχέση σύμφωνα με το ζώδιο σου

Κριός

Για εσένα Κριέ, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα διαμορφώσει τον Οίκο των σχέσεών σου από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου και αυτό μπορεί να σε επηρεάσει στο να έχεις μια νοοτροπία πιο προσανατολισμένη στις συνεργασίες. Ως Κριός, το δύσκολο θα είναι η προεπιλεγμένη σου λειτουργία, ακόμα και στο κρεβάτι.

Ταύρος

Εάν είσαι Ταύρος, ο ανάδρομος Ερμής θα ενεργοποιήσει τον Οίκο του σεξ και του ρομαντισμού σου από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Ένα φάντασμα από το παρελθόν σου μπορεί να σε επηρεάσει για τα καλά αυτή την περίοδο. Αν και αυτό μπορεί να είναι μια διασκεδαστική διέλευση, φρόντισε να θυμάσαι γιατί δεν λειτούργησε στην αρχή.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων, επομένως οι επόμενες εβδομάδες θα σε επηρεάσουν περισσότερο από άλλα ζώδια. Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος συμβαίνει σε μια ισχυρή περιοχή του ρομαντικού χάρτη σου. Καθώς είσαι το κύριο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τώρα είναι η ώρα να καλύψεις τη διαφορά με αυτόν που έφυγε.

Καρκίνος

Ως νοσταλγικό ζώδιο, δεν σε πειράζει ο ανάδρομος Ερμής, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη μνήμη σου. Αξιοποίησε αυτόν τον χρόνο για να θυμηθείς και να επανασυνδεθείς με τον σύντροφό σου όπως έκανες κατά το πρώτο σας ραντεβού.

Λέων

Από τις 9 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στη ζώνη επικοινωνίας σου, Λέοντα. Εσύ, περισσότερο από άλλα ζώδια, ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τα λόγια, τα κείμενα και τα email σου. Καλό είναι να ελέγχεις τα πάντα πριν τα στείλεις, μην γίνει κάποια παρεξήγηση.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

Παρθένος

Δεδομένου ότι ο Παρθένος είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η ανάδρομη περίοδος θα είναι πιο προσωπική για εσένα. Σκέψου αυτή τη διέλευση ως μια ευκαιρία για εσένα να ξεπεράσεις το ιδανικό σχέδιο για τις σχέσεις σου. Εάν είσαι σε σχέση, υπάρχει κάτι που θα ήθελες να βελτιώσεις; Εάν είσαι ελεύθερη, ποιον θέλεις να πάρεις τηλέφωνο;

Ζυγός

Ο Ερμής θα διασχίσει τον Οίκο της ταυτότητάς σου στο τελευταίο μέρος της ανάδρομης πορείας, έτσι θα βιώσεις τις επιπτώσεις του σε προσωπικό επίπεδο.Ως κάποια που πάντα κρατάει ειρηνικούς τόνους για να αποφύγει την αντιπαράθεση, ίσως είναι καιρός τώρα να μιλήσεις για περισσότερα από αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Αν και ο Σκορπιός είναι ένα πολύ παθιασμένο και σεξουαλικό ζώδιο, το σεξ μπορεί να μην είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς εκτός τραπεζιού. Αυτός ο ανάδρομος θα τονίσει τη ζώνη φιλίας σου, οπότε μπορεί να θέλεις να επανασυνδεθείς με παλιούς γνωστούς.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα εστιάζει στην εργασία και την καριέρα πάνω από το σεξ και τις σχέσεις. Μπορεί να απορρίψεις προσφορές για διασκεδαστικά σχέδια μέσα στην εβδομάδα για να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου και μπορεί να είσαι πολύ κουρασμένη για να έχεις πραγματικά τη διάθεση.

Ο Ερμής και άλλοι πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο - Iδού τι σημαίνει αυτό​

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω, ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου θα επηρεάσει τον Οίκο της ανώτερης γνώσης σου. Εάν είσαι single και αναζητάς σχέση, μπορεί να συναντήσεις άτομα στη σχολή ή σε κάποιο μάθημα που παρακολουθείς. Εάν είσαι σε μια σχέση, ξεκίνησε πιο αστείες και σέξι συζητήσεις με τον σύντροφό σου.

Υδροχόος

Αν κάποιος είναι προορισμένος να περάσει καλά σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, είσαι εσύ Υδροχόε. Ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου, θα ενεργοποιήσει τον όγδοο Οίκο του σεξ. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για τον συνήθως απόμακρο εαυτό σου να αποκτήσει μεγαλύτερη οικειότητα με τον σύντροφό σου.

Ιχθείς

Αυτός είναι ένας ανάδρομος επικεντρωμένος στις σχέσεις για εσένα, Ιχθύ, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα ενεργοποιήσει τον Οίκο των συνεργασιών σου. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου ή να ζητήσεις οτιδήποτε θέλεις περισσότερο.