Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει περισσότερο αυτά τα 4 ζώδια

17.08.2022
Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει περισσότερο αυτά τα 4 ζώδια
Κάθε χρόνο, καθένας από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ακολουθεί ανάδρομη πορεία, μερικές φορές για μήνες. Σε αυτή τη φάση, το επόμενο ανάδρομο φαινόμενο περιλαμβάνει τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης και της καινοτομίας.

Στην αστρολογία, ο Ουρανός σε προτρέπει να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε εμποδίζει να είσαι ο αληθινός, γνήσιος εαυτός σου, να επαναστατήσεις ενάντια στους περιορισμούς και τα όρια και να σκεφτείς δημιουργικά. Ως πλανήτης της «αφύπνισης», ο Ουρανός μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται στη ρίζα απροσδόκητων καταστάσεων, αναγκάζοντάς σε να σκεφτείς λίγο διαφορετικά από ότι συνήθως, όταν βρίσκεις μια λύση. Ωστόσο, αυτές οι δύσκολες στιγμές προσφέρουν ευκαιρίες που τελικά σε ωθούν να κινηθείς προς μια ριζοσπαστική - και ιδανικά πιο ευτυχισμένη - κατεύθυνση.

Κάθε χρόνο, για περίπου πέντε μήνες, ο Ουρανός μπαίνει σε μια ανάδρομη περίοδο. Το 2022, ο Ουρανός θα κινηθεί προς τα πίσω μέσω του σταθερού ζωδίου της γης, του Ταύρου, από την Τετάρτη 24 Αυγούστου έως το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2023. Διάβασε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τον πλανήτη της καινοτομίας και της εξέγερσης καθώς κινείται προς τα πίσω.

Πώς ο Ανάδρομος Ουρανός του 2022 θα επηρεάσει τα ζώδια

Οι άνθρωποι που έχουν τον ήλιο τους ή άλλες αστρολογικές τοποθετήσεις στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) θα νιώσουν τον ανάδρομο Ουρανό περισσότερο από τα άλλα.

Ταύρος

Αυτός ο ανάδρομος Ουρανός πέφτει στο ζώδιό σου και, επομένως, στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, τον Ταύρο. Τους επόμενους μήνες, θα σκεφτείς πώς να επιδιώξεις καλύτερα τους στόχους που συνδέονται με την προσωπική σου επωνυμία και ταυτότητα. Αν και είσαι πλάσμα της συνήθειας, μπορεί να αισθάνεσαι πιο υποχρεωμένη να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα μοτίβα και τη ρουτίνα.

Λέων

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού πέφτει στον δέκατο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, Λέοντα, φέρνοντας μια έκρηξη ηλεκτρισμένης, καινοτόμου ενέργειας στο επαγγελματικό σου παιχνίδι. Τους επόμενους μήνες, μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω, να επιβραδύνεις, προκειμένου να αναθεωρήσεις και να τελειοποιήσεις το σχέδιό σου, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα σου.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ουρανός επηρεάζει τον έβδομο Οίκο της συνεργασίας σου, πράγμα που σημαίνει ότι οι σχέσεις σου ένας προς έναν, βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο. Οι φιλίες και οι σχέσεις που ήταν είτε τοξικές είτε ανεκπλήρωτες είναι βέβαιο ότι θα σβήσουν καθώς ο Ουρανός κινείται προς τα πίσω. Ωστόσο, προσπάθησε να μην θρηνήσεις αυτές τις φθαρμένες συνδέσεις!

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού πέφτει στον τέταρτο Οίκο της οικιακής σου ζωής, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου, το σπίτι σου, την αίσθηση ασφάλειας και τον εσωτερικό σου κόσμο. Από τότε που ο κυβερνών πλανήτης σου μετακόμισε σε αυτή τη ζώνη το 2018, τα πράγματα αναστατώνουν την οικογένεια και το σπίτι σου. Ίσως ανοίγεις τον δικό σου δρόμο σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, αρνούμενη να συμμορφωθείς με αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσένα.